LIFESTYLE

Ταλαντούχος Κύπριος στο πλευρό του άστεγου Robin της Παλιάς Λευκωσίας - ΄Μην τον τραβάς βιντεο για να γελάς' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ταλαντούχος Κύπριος στο πλευρό του άστεγου Robin της Παλιάς Λευκωσίας - ΄Μην τον τραβάς βιντεο για να γελάς' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο ταλαντούχος Κύπριος εξηγεί ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να αποκαλεί 'γύφτο', 'πρεζόνι' και 'βρωμιάρη' τον Robin, που τα τελευταία χρόνια ζει ως άστεγος στην Παλιά Λευκωσία. 

Ο Κύπριος τραγουδιστής, Αυγερινός Στυλιανού με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook εξέφρασε την οργή του για την συμπεριφορά των Κύπριων, και συγκεκριμένα των Λευκωσιατών προς τον άστεγο Robin, που τα τελευταία χρόνια ζει στην παλιά Λευκωσία.

Ο Κύπριος τραγουδιστής σημειώνει ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κάτσει πάνω του στον Robin όταν κοιμάται στο παγκάκι για να τον βγάλουν φωτογραφία οι φίλοι του, ούτε μπορεί κάποιος να τον κινηματογραφεί όταν είναι μεθυσμένος για να γελά μετα με την παρέα του.

Ο λόγος του Αυγερινού Στυλιανού σκληρός: "Αγαπητέ "friend" αυτός είναι ο Robin..θα τον είδες πολλές φορές στα στενά της Φανερωμένης Λήδρας Ονασαγόρου κτλ.. Ναί είναι αυτός με τα λερωμένα ρούχα και τα περίεργα μαλλιά.Μπορεί να σε πλησίασε και εσένα να σου ζητήσει ένα τσιγάρο επειδή απο μακριά του φάνηκες πιό φιλικός απο τους υπόλοιπους γύρω σου. Αν δεν θέλεις να του δώσεις μπορείς να του πεις απλά " δεν έχω " και αυτός θα χαμογελάσει και θα φύγει. Μην ανησυχείς δεν θα σου μεταδώσει τίποτα απο την κουλτούρα του και ούτε θα λερωθείς και εσύ.."

Και συμπληρώνει:"Είναι φιλήσυχος και ειρηνιστής δεν θα σε φάει ούτε θα σε κλέψει αν περάσει απο δίπλα σου.Στην κιθάρα του κρέμεται ένας μικρός τενεκές για όσους μπορούν και θέλουν να του βάλουν ένα κέρμα για να πιάσει μπύρα και ναι την προτιμά από το φαγητό. Ποτέ δεν θα σε πιέσει ή αναγκάσει να του δώσεις αλλά αν το κάνεις θα σου παίξει λίγες συγχωρδίες έτσι για το γαμώτο του σαν ευχαριστώ! Αν τον δείς να κοιμάται σε κάποιο παγκάκι δεν σημαίνει ότι έχεις το δικαίωμα να πάς να κάτσεις πάνω του να σε βγάλει φωτογραφία η κολλητή σου που είχε την ιδέα να το κάνεις."

Όσον αφορά στην ιδιοσυγκρασία του Ρόμπιν ο Αυγερινός εξηγεί: "Ο Ρόμπιν έχει οικογένεια στο εξωτερικό και παιδιά ναι.. Του αρέσει η χώρα μας και θέλει να ζεί εδώ σαν περιπλανώμενος ή όπως θέλεις εσύ να τον ονομάζεις δεν τον ενοχλεί. Ξανα λέω το όνομα του είναι ΡΟΜΠΙΝ και όχι "γύφτος" ή "πρεζόνι" ή "βρωμιάρης".. Έχει μια μεγάλη ιστορία πίσω του και δεν ενοχλά κανένα στο περασμά του. Κέρασε τον μια μπύρα δώστου ένα τσιγάρο και μην τον ρωτάς τίποτα για την ζωή του δεν χρειάζεται άλλωστε. "

Τέλος ο Κύπριος τραγουδιστής ξεσπαθώνει: "Αν κάποτε παραμιλά επειδή μέθυσε μην τον τραβάς βίντεο για να γελάς μετά με άλλους όμοιους σου.Αν θέλεις να τον φωτογραφίσεις για κάποιο λόγο απλά ρώτα τον πρώτα.. Άστον να περάσει και αυτός καταφέρνει και επιβιώνει μόνος του! Είναι εδώ και πολλά χρόνια "ο Ρόμπιν ο Ράσταφάριαν" τύπος της περιοχής και οι περισσότεροι θαμώνες τον αγαπάμε και τον σεβόμαστε και εκείνος το ίδιο..Δεν είναι περίγελoς κανενός! Ευχαριστώ.. α.σ".

Ο Αυγερινός Στυλιανού επί σκηνής:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top