ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα κατεχόμενα ο Γιλντιρίμ – Εθιμοτυπική επίσκεψη

Στα κατεχόμενα ο Γιλντιρίμ – Εθιμοτυπική επίσκεψη

Παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα πραγματοποιεί την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Μεγάλης Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης και τέως Πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Γιλντιρίμ πραγματοποιεί το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό από την ανάληψη των καθηκόντων του κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του «προέδρου» της «βουλής», Τεμπερουκέν Ουλουτσάι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της «βουλής», ο κ. Γιλντιρίμ θα φτάσει στα κατεχόμενα στις 10:20 το πρωί  της Τετάρτης (15/8) και θα έχει συναντήσεις στις 11:40 με τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί και στις 12:20 με τον «πρόεδρο» της «βουλής». Θα ακολουθήσει γεύμα προς τιμήν του και στις 14.30 ο Πρόεδρος της τουρκικής Βουλής θα δει τον «πρωθυπουργό», Τουφάν Ερχιουρμάν.

Θα επισκεφθεί στις 15:30 το «μνημείο ηρώων» στο Μπογάζι (σσ: έχει γίνει με χρήματα της Τουρκίας) και ακολούθως θα επισκεφθεί το αρχηγείο «ειρηνευτικών δυνάμεων», όπως αποκαλείται ο τουρκικός κατοχικός στρατός.

Ο κ. Γιλντιρίμ θα αναχωρήσει από τα κατεχόμενα στις 18.30.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top