ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η επιστολή του Υπουργού υποτιμά τη νοημοσύνη μας» - Πρώτο σχόλιο από Γ.Γ. ΠΟΕΔ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Η επιστολή του Υπουργού υποτιμά τη νοημοσύνη μας» - Πρώτο σχόλιο από Γ.Γ. ΠΟΕΔ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΕΔ για την πρώτη αξιολόγηση της επιστολής του Υπουργού Παιδείας ακολούθησε σχόλιο του Γενικού Γραμματέα της οργάνωσης.

Ο Χάρης Χαραλάμπους, διατυπώνοντας «προσωπική άποψη» σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζει απαράδεκτη την επιστολή.

«Δεν έχουν καμιά πρόθεση να σταματήσουν την κρίση που οι ίδιοι δημιούργησαν», σημειώνει τονίζοντας ότι διάβασε προσεκτικά τη νέα επιστολή του Κώστα Χαμπιαούρη.

Ο κ. Χαραλάμπους, υποστηρίζοντας ότι ο Υπουργός «δεν έχει αποσύρει ούτε και μισή απόφαση του Υπουργικού», δηλώνει γραπτώς ότι η απαράδεκτη επιστολή υποτιμά τη νοημοσύνη των εκπαιδευτικών.

Υπογραμμίζει δε ότι «θέλει με βάση τα τετελεσμένα του Προεδρικού να κάνουμε δήθεν διάλογο, μπλέκοντας τώρα και ένα νέο σχέδιο αξιολόγησης».

Μιλά επίσης για κοροϊδία και σκοπούς εντυπώσεων από πλευράς Υπουργείο Παιδείας.

Αυτούσια η ανάρτηση:

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ:
Δυστυχώς οι φόβοι μου για το περιεχόμενο της νέας επιστολής του Υπουργού Παιδείας με πλήρη κάλυψη του Προεδρικού επιβεβαιώθηκαν. 
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΑΝ: Διάβασα προσεχτικά την νέα επιστολή του ΥΠΠ. Είναι μια επιστολή με πάμπολλες επαναλήψεις από την προηγούμενη επιστολή του. 
Θα τα πω απλά, χωρίς πολλά λόγια:
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΙΣΗ. 
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΜΠΛΕΚΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ!!! ΑΠΛΑ ΡΟΚΑΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ.

ΑΛ.ΜΙΧ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top