ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σωρεία διαρρήξεων διερευνά η Αστυνομία – Τους τσάκωσαν με τα «πράματα»

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σωρεία διαρρήξεων διερευνά η Αστυνομία – Τους τσάκωσαν με τα «πράματα»

Σύλληψη τριών προσώπων για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών, καθώς και υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας διερευνά η Αστυνομία  εναντίον τριών προσώπων, οι οποίοι συνελήφθησαν την Παρασκευή 17/08 από μέλη της Αστυνομίας, στην επαρχία Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.00 το πρωί της Παρασκευής, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα, βάσει Δικαστικού εντάλματος, στην κατοικία 42χρονου, που βρίσκεται στην επαρχία Λάρνακας.

Παρόν κατά την έρευνα ήταν ο 42χρονος, καθώς και δύο πρόσωπα ηλικίας 23 και 21 χρόνων, οι οποίοι εντοπίστηκαν στην οικία κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε αριθμός ηλεκτρονικών συσκευών, ενδυμάτων και υποδημάτων και άλλα αντικείμενα.

Εντοπίστηκαν επίσης χρηματικό ποσό πέραν των 2650 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 3120 δολαρίων και το χρηματικό ποσό των 50 Σέκελ.

Οι 42χρονος, 23χρονος και 21χρονος δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή των πιο πάνω ανευρεθέντων, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη τους για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Στη συνέχεια, εξασφαλίστηκαν Δικαστικά εντάλματα σύλληψης των τριών υπόπτων, στη βάση μαρτυρίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων τεσσάρων κατοικιών και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ της περασμένης Κυριακής 12 Αυγούστου και της Δευτέρας 13 Αυγούστου, 2018, στην επαρχία Λάρνακας.

Οι 42χρονος, 23χρονος και 21χρονος συνελήφθησαν εκ νέου, βάσει των Δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η περιουσία που εντοπίστηκε στην κατοικία του 42χρονου κατακρατήθηκε για περαιτέρω εξετάσεις, αφού διερευνάται κατά πόσον αποτελεί προϊόν κλοπής.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λάρνακας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top