ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Στην εντατική 71χρονος μοτοσικλετιστής – Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

ΠΑΦΟΣ: Στην εντατική 71χρονος μοτοσικλετιστής – Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης νοσηλεύεται 71χρονος Βρετανός – μόνιμος κάτοικος Πάφου ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο που σημειώθηκε το Σάββατο 18/08 στον δρόμο Πενταλιάς – Αμαργέτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 71χρονος  ενώ οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχό της με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί και ο ίδιος να συρθεί στο οδόστρωμα.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο και ο 71χρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν. Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, υπέστη  πολλαπλά τραύματα.

Ακολούθως υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και στην συνέχεια κρατήθηκε για νοσηλεία στην εντατική μονάδα.

Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Στο μεταξύ,  ο ελαφρύς τραυματισμός δύο ατόμων είναι ο απολογισμός νέου τροχαίου ατυχήματος που συνέβη λίγο μετά τις 2:20μμ στην οδό Αλέξανδρου Υψηλάντη στην Πάφο κοντά στο Πάρκο Δασούδι (περιοχή ΑΕΤΑ).

Από τη σύγκρουση των οχημάτων των δύο οδηγών, αυτοί τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν για περαιτέρω εξετάσεις στο Γ.Ν. Πάφου.

Επίσης σε τροχαίο που συνέβη στις 05:00 τα ξημερώματα στην Πάφο τραυματίστηκε ελαφρά 26χρονος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε ανάχωμα.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου και κρατήθηκε για νοσηλεία κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top