ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Παγίδα» για την ΑΕΚ – οδηγός το… παρελθόν

«Παγίδα» για την ΑΕΚ – οδηγός το… παρελθόν

Το όνομα της Τρέντσιν, την οποία θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ Λάρνακας στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, σίγουρα ΔΕΝ προκαλεί φόβο, αφού δεν πρόκειται για κάνα «μεγαθήριο» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και η ομάδα της Σλοβακίας θεωρείται στα μέτρα της Κυπελλούχου Κύπρου.

ΠΡΟΣΟΧΗ όμως…

Πρόκειται για μία ομάδα που ΔΙΕΛΥΣΕ με 4-0 τη Φέγενορντ στη Σλοβακία και στον επαναληπτικό, επέτρεψε στους Ολλανδούς να… ονειρεύονται, μόλις για ΕΝΑ λεπτό, αφού ισοφάρισε στο 9΄ το γκολ που δέχθηκε στο 8΄!

Άρα, μπορεί μεν να είναι μία επιθυμητή αντίπαλος σε σχέση με άλλες ομάδες που υπήρχαν στην κληρωτίδα και θα αγωνιστούν στα πλέι-οφ, αλλά δεν πρόκειται για ομάδα της… πλάκας.

Ας μη ξεχνάμε και τι έγινε προ διετίας τέτοια εποχή, στα ματς της ΑΕΚ με τη Σλόβαν Λίμπερετς. Η οποία ΑΕΚ τότε, προερχόταν από μία ΕΠΙΚΗ πρόκριση κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας και κανείς δεν περίμενε πως θα αποκλειστεί από τους Τσέχους.

Βέβαια, η ομάδα της Λάρνακας έχει όλα τα φόντα να μας… τρελάνει εκ νέου, όπως στα ματς με τη Στουρμ Γκρατς, η οποία ήταν φαβορί και την έκανε του… «αλατιούτι έγινε προ διετίας, στα ματς με τη Σλόβαν Λίμπερετς., με συνολικό σκορ 7-0!! Ε αυτή τη φορά, ας προκριθεί με μικρότερο σκορ, δεν θα… «χαλαστείτι έγινε προ διετίας, στα ματς με τη Σλόβαν Λίμπερετς. κανένας!

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top