ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Καταγγελία από οργανωμένους γονείς – «Θέλουν να διχάσουν τις ομοσπονδίες»

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Καταγγελία από οργανωμένους γονείς – «Θέλουν να διχάσουν τις ομοσπονδίες»

Στον πόλεμο της Παιδείας εισέρχονται εκ νέου οι οργανωμένοι γονείς.

Προσπάθεια για επιχείρηση διαίρεσης των ομοσπονδιών κατήγγειλε ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης, Μορφάκης Σολωμονίδης.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, ο κ. Σολωμονίδης αναφέρθηκε έντονα σε αυτές τις προσπάθειες.

Όπως είπε, ενώ οι γονείς προσπαθούν να βοηθήσουν ώστε ο διάλογος να έχει αποτέλεσμα, τοπικές ομοσπονδίες προσεγγίζονται από διευθυντές για να εκδώσουν ανακοίνωση υπέρ των εκπαιδευτικών.

Στο μεταξύ, ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ μελετούν επιγραμματικά το υπόμνημα του Υπουργού Παιδείας και ετοιμάζονται για οργανωμένη απάντηση.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔ σημείωσε το πρωί της Δευτέρας (20/8) η κυβέρνηση ροκανίζει τον χρόνο και πραξικοπηματικά στέλνει στα σχολεία τους συνδικαλιστές.

Από την άλλη, ο Κώστας Χαμπιαούρης έχει κάνει δεκτό το αίτημα για μεταφορά της ημέρας συνάντησης και τη Δευτέρα (20/8) δεν θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις που προσφέρονταν στην επιστολή της Παρασκευής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top