ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Προειδοποιητικοί πυροβολισμοί εναντίον οχήματος – Πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω οι δράστες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Προειδοποιητικοί πυροβολισμοί εναντίον οχήματος – Πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω οι δράστες

Καταδίωξη και ρίψη προειδοποιητικών πυροβολισμών εναντίον οχήματων, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, εκ των οποίων ο ένας πιάστηκε επ’ αυτοφώρω από την Αστυνομία να κλέβει από υποστατικό.

Γύρω στις 3:40 τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/8) δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για πιθανή διάρρηξη σε κρεοπωλείο που βρίσκεται στα Κάτω Πολεμίδια Λεμεσού.

Αμέσως μέλη της δύναμης έσπευσαν στο σημείο όπου αντιλήφθηκαν έναν νεαρό άνδρα να βρίσκεται εντός του υποστατικού.

Ο νεαρός, μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, τράπηκε τρέχοντας σε φυγή και μπήκε σε όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση από το σημείο, το οποίο οδηγείτο από άλλον άνδρα και στην συνέχεια προσπάθησαν να ξεφύγουν.

Περιπολικά της Αστυνομίας καταδίωξαν το εν λόγω όχημα, ρίχνοντας μάλιστα προειδοποιητικούς πυροβολισμούς εναντίον του, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Τα δύο πρόσωπα που βρίσκονταν εντός του οχήματος προσπάθησαν να ξεφύγουν εκ νέου πεζοί, ωστόσο η Αστυνομία κατάφερε να ακινητοποιήσει τον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι είναι 21χρονος Ελληνοκύπριος.

Το δεύτερο πρόσωπο, ο οποίος είναι αυτός που εντοπίστηκε να βρίσκεται εντός του κρεοπωλείου, κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Ο 21χρονος συλληφθείς υποβλήθηκε σε σωματικό έλεγχο και στην κατοχή του εντοπίστηκε μαχαίρι. Ο νεαρός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ σημειώνεται ότι προέβαλε αντίσταση κατά την σύλληψή του.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει είναι συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξη κτηρίου και κλοπή, μαχαιροφορία  και αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη.

Για την υπόθεση αναζητείται το πρόσωπο που εντοπίστηκε εντός του κρεοπωλείου, ενώ επίσης και ο ιδιοκτήτης του οχήματος με το οποίο κινούνταν οι δράστες, το οποίο διαπιστώθηκε ότι ανήκει σε άλλο πρόσωπο.

Σημειώνεται ότι ο ιδιοκτήτης του οχήματος αναζητείται για να διευκρινίσει κάτω από ποιες συνθήκες οδηγούσε το όχημά του ο 21χρονος.  

*H κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top