LIFESTYLE

Το τελευταίο «αντίο» στη Νατάσα Βαρελά – Θρήνος για την 33χρονη δημοσιογράφο - VIDEO

Το τελευταίο «αντίο» στη Νατάσα Βαρελά – Θρήνος για την 33χρονη δημοσιογράφο - VIDEO

Η Νατάσα Βαρελά έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών.

Η κηδεία της άτυχης δημοσιογράφου τελέστηκε την Τετάρτη, 22 Αυγούστου στην Μητρόπολη Μεγάρων. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της Νατάσας Βαρελά την αποχαιρέτησαν βυθισμένοι στο πένθος.

 Η εκπομπή Splash στο Epsilon συνδέθηκε με την Μητρόπολη Μεγάρων και όλοι ήταν συγκινημένοι, μιας και η Νατάσα εργάστηκε στο Epsilon. Η δημοσιογράφος, Ντίνα Καραμάνου με τρεμάμενη φωνή είπε: «Όταν ξεκίνησε το Epsilon, υπήρχε μια χούφτα ανθρώπων, οι οποίοι έδωσαν πνοή σε αυτό το κανάλι. Ένας από αυτούς ήταν και η Νατάσσα. Η Νατάσσα περπάτησε ανάμεσα μας με ήθος, με αξιοπρέπεια, με σκληρή δουλειά. Ένας άνθρωπος που δούλευε αγόγγυστα με λίγα λόγια και καλά. Αυτή ήταν η Νατάσα, την οποία αποχαιρετούμε σήμερα».

 

Η τραγική είδηση του ξαφνικού θανάτου της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά την Κυριακή, 19/8 βύθισε στον πόνο και στη θλίψη, συγγενείς, φίλους και συναδέλφους της στον δημοσιογραφικό χώρο.



Ήταν μόλις 33 ετών. Ο θάνατός της προήλθεαπό διάτρηση στομάχου. Τις τελευταίες δέκα ημέρες λόγω της αδιαθεσίας που ένιωθε έλειπε από την εργασία της, στο Νέο Κανάλι.

Σύμφωνα με τον πατέρα της η άτυχη κοπέλα είχε κάποια προβλήματα με στομαχικές διαταραχές αλλά ούτε η ίδια ούτε οι γονείς έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα. Τα ξημερώματα της Κυριακής εμφάνισε πυρετό και πολύ έντονο πόνο στο στομάχι, έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο και μέσα σε δυο ώρες η Νατάσα κατέληξε. 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top