ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΣΥ: Ολοκληρώνεται η ανανέωση των συλλογικών οργάνων – Τι θα ισχύσει από το 2019

ΔΗΣΥ: Ολοκληρώνεται η ανανέωση των συλλογικών οργάνων – Τι θα ισχύσει από το 2019

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι το τέλος Νοεμβρίου ολοκληρώνεται η ανανέωση των συλλογικών οργάνων του ΔΗΣΥ.

Με ανακοίνωσή του, ο ΔΗΣΥ ενημερώνει τα μέλη του για την τέταρτη και τελευταία φάση ανανέωσης των συλλογικών οργάνων και των 470 Τοπικών Επιτροπών.

Όπως ανακοινώνεται, η Γενική Συνέλευση της κάθε Τοπικής Οργάνωσης, «θα λάβει χώρα σε ημερομηνία, χώρο και ώρα με βάση τον προγραμματισμό της κάθε Επαρχιακής Γραμματείας».

Διευκρινίζεται επίσης ότι η τροποποίηση του Καταστατικού για την απόκτηση του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε τρεις μήνες θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου 2019.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός ενημερώνει τα μέλη του ότι η τέταρτη και τελευταία φάση ανανέωσης των συλλογικών του οργάνων και συγκεκριμένα των 470 Τοπικών Επιτροπών, θα υλοποιηθεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι και το τέλος Νοεμβρίου.

Η Γενική Συνέλευση της κάθε Τοπικής Οργάνωσης, θα λάβει χώρα σε ημερομηνία, χώρο και ώρα με βάση τον προγραμματισμό της κάθε Επαρχιακής Γραμματείας, ο οποίος θα ανακοινωθεί και θα αναρτηθεί σε ειδικό χώρο στην ιστοσελίδα του Κόμματος στη διεύθυνση www.disy.org.cy.

Διευκρινίζεται ότι η τροποποίηση του Καταστατικού για την απόκτηση του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι  σε 3 μήνες, θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου 2019 και επομένως, το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις επικείμενες συνελεύσεις, έχουν τα μέλη του Κόμματος, που βρίσκονται εγγεγραμμένα στο Κεντρικό Μητρώο Μελών του Κόμματος και ανήκουν στην αντίστοιχη Τοπική Οργάνωση, 45 μέρες πριν την ημερομηνία πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top