ΚΟΣΜΟΣ

Αγνοείτο 35χρονη Κύπρια – Είχε μαζί της και τον ενός έτους γιο της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αγνοείτο 35χρονη Κύπρια – Είχε μαζί της και τον ενός έτους γιο της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έκκληση έκανε προς το κοινό η Αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου για εντοπισμό 35χρονης Κύπριας, που έλειπε από την οικία της με τον ενός έτους υιό της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της «Παροικιακής», η 35χρονη Μύριαμ Αλκιβιάδη από το  Feltham, δηλώθηκε ως ελλείπουσα από τους οικείους της στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου 25/08, όταν εκείνη δεν παρευρέθηκε σε αρραβώνα που ήταν καλεσμένη στο Kingston του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σύμφωνα με την «Παροικιακή» η νεαρή γυναίκα περιγράφεται ως άτομο με πολύ καλό χαρακτήρα, με την οικογένειά της να ανησυχεί για την σωματική της ακεραιότητα.  

Πέραν τούτου, αναφερόταν πως μαζί της είχε και τον ενός έτους υιό της, ενώ δεν είναι σίγουρο για το που μπορεί να πήγε, όμως πιστεύεται πως βρίσκεται στην περιοχή του Hounslow.

Η τοπική Αστυνομία έκανε έκκληση στο κοινό όποιος δει την Μύριαμ να καλέσει την Αστυνομία στο 101 αναφέροντας τους τον κωδικό 18MIS034398.

Ευτυχώς όμως, σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, η νεαρή μητέρα επικοινώνησε με την Αστυνομία, όταν είδε πως είχε δηλωθεί ως ελλειπούσα αναφέροντας πως είναι καλά στην υγεία της, εκείνη και ο υιός της. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top