ΚΟΣΜΟΣ

Η χειρότερη νύφη του κόσμου– Ζήτησε από τον κάθε καλεσμένο δώρο 1.500 δολάρια

Η χειρότερη νύφη του κόσμου– Ζήτησε από τον κάθε καλεσμένο δώρο 1.500 δολάρια

Θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κανείς ως την «χειρότερη νύφη» του κόσμου. Κι αυτό γιατί ισχυρίζεται ότι ακύρωσε τον παραμυθένιο γάμο της επειδή οι καλεσμένοι της αρνήθηκαν να πληρώσουν τα 1.500 δολάρια που τους ζήτησε.

Η νύφη «Σούζαν» από τον Καναδά, ήταν έτοιμη να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον οποίο γνώριζε από την ηλικία των 14 ετών. Το κόστος της αγάπης τους; 60.000 δολάρια. Χρειαζόταν βοήθεια για τον παραμυθένιο γάμο της, αλλά όταν ζήτησε από τους καλεσμένους της τα χρήματα, αυτοί αρνήθηκαν.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook, που μοιράστηκε το site mumsnet, και η οποία έχει γίνει viral, η γυναίκα και μητέρα ενός παιδιού, κατηγορεί τους φίλους και την οικογένειά της για τη διάλυση της σχέσης της.

Η εκτεταμένη δημοσίευση ξεκινάει:
«Αγαπητοί φίλοι, με μεγάλη μου θλίψη σας ανακοινώνω την ακύρωση του γάμου. Ζητώ συγνώμη για την ακύρωση μόλις 4 ημέρες πριν τον γάμο. Δυστυχώς, ο αρραβωνιαστικός μου κι εγώ χωρίσαμε εξαιτίας μερικών πρόσφατων και ανεπανόρθωτων προβλημάτων. Αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη σχέση μας και να μην συνεχίσουμε με τις μελλοντικές διαδικασίες».

Ο λόγος; Οι καλεσμένοι αρνήθηκαν να πληρώσουν 1.500 δολάρια έκαστος για τον γάμο της.

Και συνεχίζει: «Ζήτησα, συγκεκριμένα και το τόνισα τα δώρα του γάμου να είναι χρήματα. Πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε το γάμο των ονείρων μας χωρίς την κατάλληλη χρηματοδότηση; Θυσιάσαμε τόσα πολλά και το μόνο που ζητήσαμε από τον κάθε καλεσμένο ήταν περίπου 1.500 δολάρια. Η κουμπάρα μου, μας τίμησε με 5.000 δολάρια μαζί με τα υπόλοιπα έξοδα που έκανε για το γάμο. Την ευχαριστήσαμε και αποδεχτήκαμε το ποσό. Η οικογένεια του πρώην μου προσφέρθηκε να συνεισφέρει 3.000 δολάρια. Έτσι το αίτημά μας για 1.5000 δολάρια από όλους τους καλεσμένους, δεν ήταν εξωφρενικό. Μάλιστα, το ξεκαθαρίσαμε. Αν δεν μπορούσατε να συνεισφέρετε, δε θα ήσασταν καλεσμένοι στον μοναδικό γάμο μας. Γίνεται, εξάλλου, μία φορά».

Και συνεχίζει: «Μετά την αποστολή των προσκλήσεων, μόνο 8 καλεσμένοι απάντησαν θετικά, στέλνοντας την επιταγή τους. Και παγώσαμε».

Η νύφη δεν ήθελε έναν από τους φτηνιάρικους, βρωμερούς γάμους που γίνονται στο Λας Βέγκας

Πάντως, ο αρραβωνιαστικός της τόλμησε να της προτείνει έναν απλό γάμο στο Λας Βέγκας, κάτι που φυσικά η Σούζαν δεν ήθελε καν να σκεφτεί. Έγραψε λοιπόν: «Δεν μπόρεσα να μην γελάσω. Αλλά μιλούσε σοβαρά. Ήθελε εκείνους τους φτηνιάρικους, βρώμικους γάμους που γίνονται στο Λας Βέγκας. Αλήθεια τώρα; Μήπως είχε τρελαθεί; Μήπως είμαι κανένα σκουπίδι, καμία πόρνη; Υποτίθεται πως θα πρέπει να μου αρέσει η ιδέα να παντρευτώ στην καρδιά του τζόγου και των αλκοολικών;».

Τελικά, η κουμπάρα έφυγε κακήν κακώς, η οικογένεια του αρραβωνιαστικού της αναίρεσε τα 3.000 δολάρια και μια σελίδα δωρεών στο GoFundMe απέφερε μόλις 250 δολάρια.

Η Σούζαν έκλεισε την μνημειώδη ανάρτησή της λέγοντας πως διέγραψε το λογαριασμό της και πως θα περάσει τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο στην Νότια Αμερική, για να βρει τον εαυτό της.

Κάποια που ισχυρίζεται πως είναι ξαδέρφη της Σούζαν επιβεβαιώνει πως είναι υπαρκτό πρόσωπο και είναι ευγνώμων που την βλέπει μόνο μία φορά το χρόνο.

 

 

Aπό iefimerida.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top