ΦΙΛΟΖΩΟΙ

ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ: Μαστιγώνουν ανελέητα άλογο - Καταγγελία από το Κόμμα για τα Ζώα – VIDEO

ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ: Μαστιγώνουν ανελέητα άλογο - Καταγγελία από το Κόμμα για τα Ζώα – VIDEO

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου δέχτηκε την Τετάρτη 29/8/18 καταγγελία μαζί με σχετικό βίντεο μέσα από το οποίο εμφανίζεται άγνωστο πρόσωπο να κτυπά και να μαστιγώνει ανελέητα άλογο το πιο πιθανόν όπως φαίνεται συμμετέχει στις κούρσες του ιπποδρόμου.

'Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές. Δεν φτάνει που τα άλογα του ιπποδρόμου εργάζονται και τρέχουν για τον ιππόδρομο και το στοίχημα, κάποιοι αντί να τα σεβαστούν και να τα προσέχουν - με ότι αυτό προνοεί εφόσον δεν παύουν να τα έχουν για εργασία και εκμετάλλευση -, τα κτυπούν και τα κακομεταχειρίζονται.

Το σχετικό βίντεο υπάρχει και το αποστέλλουμε στα αρμόδια όργανα της ιππόδρομου καλώντας όπως δώσουν εξηγήσεις γι'αυτό το συμβάν.

 την Ιπποδρομική Αρχή,

την Λέσχη Ιπποδρομιών Κύπρου,

τους ιδιοκτήτες των αλόγων

τον σύνδεσμο των αναβατών

Tαυτόχρονα ζητούμε από την Αρμόδια Αρχή (κτηνιατρικές υπηρεσίες) όπως διεξαχθεί έρευνα για να διαφανούν οι συνέπειες που είχε στην υγεία και την ευημερία του αλόγου, το βίαιο μαστίγωμα αυτό του αλόγου και του κάθε αλόγου του ιπποδρόμου που υπόκειται της ίδιας μεταχείρισης.

Επίσης να διερευνήσουν εάν ο κύριος αυτός είχε τέτοια εξουσιοδότηση, εάν οι κανονισμοί της Ιπποδρομιακής Αρχής επιτρέπουν τέτοιες βάρβαρες και εγκληματικές συμπεριφορές και τι άμεσα μέτρα θα παρθούν για να μην επαναληφθούν τέτοιες συμπεριφορές ενάντια σε αυτά τα ζώα τα οποία το λιγότερο που θα έπρεπε είναι να προστατεύονται και να έχουν καλά γεράματα εφόσον είχαν την ατυχία να ζουν ως ζώα εργασίας και εκμετάλλευσης στον βωμό του χρήματος και των οποιονδήποτε οικονομικών συμφερόντων.

Εμείς, το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου θα 'μαστε δίπλα στα ζώα και τους φιλόζωους πολίτες διεκδικώντας τα δικαιώματα και την αξιοπρεπή διαβίωση τους'!

https://www.youtube.com/watch?v=AKa5sVdjas0

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top