ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΟΦΙΝΟΥ: Αιτητής ασύλου επιτέθηκε σε γυναίκα λειτουργό – Δεύτερος τράβηξε μαχαίρι

ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΟΦΙΝΟΥ: Αιτητής ασύλου επιτέθηκε σε γυναίκα λειτουργό – Δεύτερος τράβηξε μαχαίρι

Τρόμος στο Κέντρο Φιλοξενίας στην Κοφίνου όταν αιτητής ασύλου επιτέθηκε σε γυναίκα λειτουργό του Κέντρου Φιλοξενίας και είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση και δεύτερου προσώπου ο οποίος τράβηξε μαχαίρι κατά της λειτουργού και των φρουρών που βρίσκονταν στο σημείο.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Σύμφωνα με τα όσα πληροφορούμαστε, αιτητής ασύλου επιτέθηκε σε γυναίκα λειτουργό του Κέντρου Φιλοξενίας Κοφίνου επειδή δεν του παραχωρούσε εισιτήριο χωρίς πρώτα να ακολουθηθεί η ενδεδειγμένη διαδικασία.

Το συμβάν σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης 30/08, ενώ πιο συγκεκριμένα ο εν λόγω άντρας όρμησε στη νεαρή λειτουργό εντός του γραφείου ζητώντας εξηγήσεις και απαιτώντας το εισιτήριο. 

Ακολούθως, ο άντρας προχώρησε στην αυλή, με τη λειτουργό να προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Ωστόσο, δεύτερος άντρας ο οποίος ήταν μεθυσμένος άρπαξε μαχαίρι και κατευθύνθηκε απειλητικά προς το μέρος της.

Τότε, όπως πληροφορείται το ThemaOnline φρουροί ιδιωτικής εταιρείας προσέτρεξαν για να προστατεύσουν τη νεαρή με την ένταση να κλιμακώνεται, αφού ορισμένοι άλλοι αιτητές ασύλου πήραν το μέρος του επιτιθέμενου. Να σημειώσουμε πως προς βοήθεια της λειτουργού και των φρουρών προσέτρεξαν πολλοί άλλοι αιτητές ασύλου ώστε να τους προφυλάξουν από τον εν λόγω άντρα και τις απειλητικές του διαθέσεις, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί ο οποιοσδήποτε.

Αξίζει να αναφερθεί πως για το επεισόδιο ενημερώθηκε η Αστυνομία, όπου μέλη της βρέθηκαν άμεσα στο σημείο ώστε να διαφυλάξουν τη σωματική ακεραιότητα των εμπλεκόμενων στο επεισόδιο.

Το επεισόδιο διερευνά ο τοπικός αστυνομικός σταθμός ο οποίος προχώρησε στη λήψη καταθέσεων, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν είναι η πρώτη φορά που εργαζόμενοι και λειτουργοί του Κέντρου Φιλοξενίας Κοφίνου διατρέχουν άμεσο κίνδυνο κατά τη διάρκεια των καθηκόντων τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top