ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δυσκολία πρόσβασης ασθενοφόρων – Πυκνή τροχαία κίνηση -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δυσκολία πρόσβασης ασθενοφόρων – Πυκνή τροχαία κίνηση -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η πυκνή τροχαία κίνηση που παρατηρείται στο σημείο του ατυχήματος δυσκολεύει το έργο των Αρχών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί αλλά και τα ασθενοφόρα που κλήθηκαν σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 12:00 το μεσημέρι του Σάββατου 01/09, δυσκολεύονται να πλησιάσουν το σημείο λόγω της πυκνής τροχαίας κίνησης.

Στο τροχαίο που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία, φέρεται να τραυματίστε άγνωστος μέχρι στιγμής αριθμός ατόμων.

Όπως μας λέχθηκε από αστυνομικές πηγές, λόγω της πυκνότητας της τροχαίας κίνησης οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να κλείσουν δρόμους για να μπορέσουν να μεταβούν στο σημείο της σύγκρουσης, ενώ όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, τα ασθενοφόρα αναγκάστηκαν να σταματήσουν στην αντίθετη λωρίδα της Λεωφόρου για να παραλάβουν τους τραυματίες.

Δείτε τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top