ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη «διά πυρός και σιδήρου» για τη Γιουβέντους με… «άσφαιρο» και πάλι το Ρονάλντο! – ΒΙΝΤΕΟ

Νίκη «διά πυρός και σιδήρου» για τη Γιουβέντους με… «άσφαιρο» και πάλι το Ρονάλντο! – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε και πάλι άσφαιρος, όμως ο Μάριο Μάντζουκιτς καθάρισε εκ νέου για την Γιουβέντους που πέρασε διά πυρός και σιδήρου από την έδρα της Πάρμα με 1-2.

Μπορεί όλος ο πλανήτης (και ειδικά οι οπαδοί της Γιουβέντους) να περιμένουν πως και πως το πρώτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο με την φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας», όμως αυτός που παίζει σαν CR7 είναι ο Μάριο Μάντζουκιτς.

Ο Κροάτης επιθετικός με γκολ και ασίστ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην δύσκολη νίκη της ομάδας του Αλέγκρι μέσα στην έδρα της Πάρμα, που ήταν διεκδικητική και μόνο ως νεοφώτιστη δεν έπαιξε.

Χρειάστηκαν ακριβώς 210 δευτερόλεπτα, ώστε οι «μπιανκονέρι» να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Σε μία σέντρα από τα δεξιά, ο Μάντζουκιτς με μία περίεργη κεφαλιά έκανε πάσα στον εαυτό του (!) και μετά είχε εύκολη δουλειά για να ανοίξει το σκορ (0-1).

Ο εκπληκτικός Ζερβίνιο προκαλούσε χάος στην άμυνα της Γιουβέντους και χρειάστηκε ένα τάκλιν απελπισίας του Κουαδράδο να αποσοβήσει την άμεση ισοφάριση, ενώ ένα… τούβλο του Λέο Στούλατς (14’) τράνταξε το δοκάρι του Σέζνι.

Μία κεφαλιά του Κριστιάνο πέρασε ελάχιστα άουτ, όμως η Πάρμα ήταν σαφώς πιο ουσιαστική και επικίνδυνη στο γήπεδο.

Αυτό επικυρώθηκε στο 33ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Γκόμπι, ο Ινγκλέζε με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά σέρβιρε μισό γκολ στον Ζερβίνιο, ο οποίος μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα (33’, 1-1).

Μάλιστα οι «παρμένσι» θα μπορούσαν να πάνε προηγούμενοι στην ανάπαυλα όμως το τελείωμα του Ριγκόνι (44’) ήταν απογοητευτικό.

Η Γιουβέντους εμφανίστηκε με άλλο πρόσωπο στην επανάληψη, όπου έκλεισε την Πάρμα στα καρέ της, ψάχνοντας εκ νέου προβάδισμα. Αυτό ήρθε από έναν υπέροχο συνδυασμό ανάμεσα σε Ματουϊντί και Μάντζουκιτς.

Ο Κροάτης με έξοχο τακουνάκι έστρωσε την μπάλα στα τον Γάλλο μέσο, ο οποίος με δυνατό αριστερό κεραυνοβόλησε τον Σέπε για το 1-2 (58’).

Η είσοδος του Ντόουγκλας Κόστα έκανε ακόμα πιο επιθετική την «Μεγάλη Κυρία» που είχε δοκάρι με τον Βραζιλιάνο στο 74ο λεπτό, με την Γιουβέντους να κρατάει μακριά από την εστία της την Πάρμα στην επανάληψη και να φτάνει δίκαια στην σημαντική νίκη με 1-2, που διατηρεί το απόλυτο της (τρία στα τρία) στην φετινή Serie A.

 
 
Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top