ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα γεμίσει με σκύλους ο Μόλος της Λεμεσού – Κανονικά η διαμαρτυρία λέει το Κόμμα για τα Ζώα

Θα γεμίσει με σκύλους ο Μόλος της Λεμεσού – Κανονικά η διαμαρτυρία λέει το Κόμμα για τα Ζώα

Διαμαρτυρία στον Μόλο της Λεμεσού θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής 02/09 όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, το Κόμμα για τα Ζώα.

"Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου από την πρώτη στιγμή στήριξε την πρωτοβουλία της ομάδας Limassol Dog Owners (Ιδιοκτήτες σκύλων Λεμεσού) και την διοργάνωση πορείας στην περιοχή του Μόλου. Δυστυχώς για λόγους του οποίους δεν κατανοούμε η διαμαρτυρία ακυρώθηκε από τους διοργανωτές.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου έχοντας ευθύνη για την απόφαση του να στηρίξει  το αίτημα των πολιτών να διακινούνται ελεύθερα στον μόλο μαζί με τα σκυλιά τους, ως δημοκρατικό δικαίωμα του κάθε πολίτη έχει αποφασίσει ότι η πορεία θα γίνει κανονικά και θα τεθεί κάτω από την ευθύνη και την ομπρέλα του κόμματος.

Με την ειρηνική αυτή πορεία θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα σε όλους ότι ΝΑΙ στηρίζουμε την αστυνόμευση από τον Δήμο Λεμεσού όσον αφορά την τήρηση του Περι Σκύλων νόμου και όσοι παρανομούν να καταγγέλλονται.  Λέμε όμως ΟΧΙ στην καθολική απαγόρευση της διακίνησης των πολιτών με τους σκύλους τους (κάτι που σε όλες της χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιτρέπεται).

Η Πορεία θα είναι ειρηνική, θα είναι μία συνηθισμένη βόλτα με τα σκυλιά μας,   και για να είμαστε όμως νομοταγείς πολίτες όσοι θα συμμετέχουν θα πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους σύνεργα περισυλλογής απορριμμάτων (γάντια ή σακουλάκια, ή φτυαράκι κλπ) καθώς και όλα τα μέσα για τον πλήρη έλεγχο του σκύλου ή των σκύλων που θα συνοδεύουν. Εάν κάποιοι προσέλθουν χωρίς να έχουν τα πιο πάνω τότε θα τους υποδειχτεί να αποχωρήσουν. 

Σημείωση: Για την τήρηση της τάξης και την διεξαγωγής της εκδήλωσης θα υπάρχουν άτομα που θα περιφρουρούν την πορεία όπως και η παρουσία της αστυνομίας."

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top