ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: ΄Μέσα’ για 4 ημέρες ο ‘Φάντης’΄

ΛΕΜΕΣΟΣ: ΄Μέσα’ για 4 ημέρες ο ‘Φάντης’΄

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε τη Δευτέρα 03/09 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 54χρονου, ο οποίος συνελήφθη  σε σχέση με υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, καθώς και για κατοχή, φύλαξη και εμπορία αδασμολόγητων εμπορευμάτων.

Ο 54χρονος Γιώργος Σταύρου άλλος 'Φάντης' ανακόπηκε για έλεγχο πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, ενώ οδηγούσε το όχημα του σε περιοχή της Λεμεσού και σε έρευνα που έγινε εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν 500 πακέτα τσιγάρα, διαρρηκτικά εργαλεία, μία κουκούλα, ένας μάλλινος σκούφος, δύο ζεύγη μάλλινα γάντια, το χρηματικό ποσό των 16,405 ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των 20,865 τουρκικών λιρών. Επίσης, εντοπίστηκαν δύο ζεύγη πινακίδων εγγραφής οχημάτων.

Το δικαστήριο διέταξε την κράτηση του για περίοδο τεσσάρων ημερών, ενώ την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού και το Τμήμα Τελωνείων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top