ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εκπαιδευτικός η γυναίκα που απειλείτο με ροζ βίντεο – Απίστευτα 'κόλπα' για να την ξαφρίσουν!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εκπαιδευτικός η γυναίκα που απειλείτο με ροζ βίντεο – Απίστευτα 'κόλπα' για να την ξαφρίσουν!

Οι επιτήδειοι κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα από την εκπαιδευτικό, σπίτι και αυτοκίνητο, συνολικής αξίας 120 χιλ. ευρώ, υπό την απειλή ότι θα δημοσιοποιούσαν ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο Κύπριοι ηλικίας 46 και 57 ετών, ενώ αναζητείται και τρίτο πρόσωπο από την Ελλάδα.

Ο 46χρονος μάλιστα, παραδέχθηκε ότι κορόιδευε την παραπονούμενη, λέγοντας της ότι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και της αποσπούσε χρήματα.

Τα δύο πρόσωπα τέθηκαν ενώπιον δικαστηρίου το οποίο διέταξε την 8ημερη κράτησή τους. 

Τα γεγονότα σύμφωνα με την καταγγελία:

Σύμφωνα με την καταγγελία της παραπονούμενης, όλα ξεκίνησαν στις 31 Αυγούστου 2012 όταν η ίδια γνώρισε από μέσο κοινωνικής δικτύωσης δύο πρόσωπα και άρχισε να συνομιλεί μαζί τους. Έπειτα από κάποιο διάστημα, έλαβε μήνυμα από τρίτο πρόσωπο, το οποίο ήταν άγνωστο προς αυτή και της ζήτησε 12 χιλ. ευρώ αλλιώς θα δημοσιοποιούσε βίντεο ακατάλληλου περιεχομένου με την ίδια.

Όπως ανέφερε η εκπαιδευτικός, ενώ γνώριζε ότι δεν συμμετείχε ποτέ σε τέτοιου είδους βίντεο, έστειλε τα χρήματα, προκειμένου να μην εκτεθεί στον εργασιακό της χώρο, γιατί ήξερε ότι μπορεί να τύχει επεξεργασίας ένα τέτοιο ντοκουμέντο.

Η παραπονούμενη, στην συνέχεια μετέβηκε στην Ελλάδα για να συναντήσει το εν λόγω πρόσωπο και να ελέγξει τις προθέσεις του. Εκεί αντιλήφθηκε ότι στον υπολογιστή του υπήρχαν φωτογραφίες γυναικών και αρχεία συνομιλιών.

Σημειώνεται ότι, η εκπαιδευτικός είχε αναφέρει στο πρώτο πρόσωπο (46χρονος) που γνώρισε από το διαδίκτυο τις απειλές που δεχόταν και ο ίδιος της υποσχέθηκε ότι θα την προστατεύσει και έτσι σύναψαν δεσμό.

Μάλιστα, μια μέρα που είχαν καταναλώσει αλκοόλ είχε ερωτικές περιπτύξεις με αυτόν και έναν φίλο του, ενώ οι απειλές για το ροζ βίντεο συνεχίζονταν.

Στην συνέχεια, άρχισαν απειλές και από τον άνδρα που είχε συνάψει δεσμό. Της είπε ότι οι ερωτικές περιπτύξεις που είχε με τον ίδιο και τον φίλο του καταγράφηκαν σε βίντεο και θα το δημοσιοποιούσε.

O 46χρονος μάλιστα, στην συνέχεια άρχισε να επικαλείται διάφορα προβλήματα υγείας και της αποσπούσε χρήματα για δήθεν θεραπείες στο Ισραήλ.

Ακόμη, ο 46χρονος, μετά που ξάφρισε το σπίτι, το αυτοκίνητο και τα χρήματα της παραπονούμενης, αναγκάζοντάς την να δανείζεται από συγγενείς και να συνάπτει δάνειο στην Τράπεζα, της είπε ότι τον συνέλαβαν στα κατεχόμενα και έτσι την ανάγκασε να πουλήσει και τα χρυσαφικά της για να τον αποφυλακίσει.

Όπως αποδείχθηκε, ο ύποπτος δεν συνελήφθη ποτέ στα κατεχόμενα, αλλά ξόδευε τα χρήματα στο καζίνο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top