ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Μπάχαλο! Έβαλαν τον ίδιο συνοδό ταυτόχρονα σε δύο παιδιά με ειδικές ανάγκες – Θα φοιτούν σε διαφορετικά σχολεία– VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Μπάχαλο! Έβαλαν τον ίδιο συνοδό ταυτόχρονα σε δύο παιδιά με ειδικές ανάγκες – Θα φοιτούν σε διαφορετικά σχολεία– VIDEO

Το Υπουργείο Παιδείας, διόρισε έναν συνοδό για δύο παιδιά με ειδικές ανάγκες, τα οποία θα φοιτούν το ένα στο δημοτικό και το άλλο στην προδημοτική.

Τα πιο πάνω αποκάλυψε ο κ. Κώστας Γιάγκου, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής του ΣΙΓΜΑ, 'Μεσημέρι και κάτι' την Τρίτην (4/9) για να μιλήσει εκ μέρους του συνδέσμου γονέων προδημοτικής εκπαίδευσης.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε, οι της προδημοτικής εκπαίδευσης, έλαβαν διαβεβαιώσεις τόσο από τον υπουργό Παιδείας, όσο και από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ότι η κρίση που ξέσπασε στην παιδεία δεν θα τους επηρέαζε, ωστόσο όπως είπε, με όσα συμβαίνουν αυτό διαψεύδεται.

Οι διαβεβαιώσεις που έλαβαν, ήταν και ο λόγος που κρατούσαν μια πιο χαμηλού τόνου στάση στα τεκταινόμενα της παιδείας, είπε ο κ. Γιάγκου, ωστόσο πλέον θεωρήθηκε ότι χρειάζεται να βγουν κι αυτοί «μπροστά».

Σημειώνεται ότι όπως είπε ο εκπρόσωπος των γονέων της προδημοτικής εκπαίδευσης, οι διαβεβαιώσεις αφορούσαν, τόσο στην αύξηση των εκπαιδευτικών ειδικής εκπαίδευσης, όσο και των συνοδών των παιδιών στα σχολεία, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. 

Ο κ. Γιάγκου, αναφέρθηκε επίσης στις τρεις καταγγελίες που έλαβαν το τελευταίο διάστημα. Οι δύο έγιναν από την Επαρχία Λάρνακας και η άλλη από την Επαρχία Λεμεσού, εκ των οποίων η μία αφορούσε την συνοδό που θα έχει υπό την επίβλεψή της, δύο παιδάκια που θα φοιτούν σε διαφορετικά σχολεία.

Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα των δηλώσεων του κ. Γιάγκου:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top