ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πυρ κατά των Αρχών από τον Δήμαρχο Παραλιμνίου μετά την έκρηξη στην οικία του – «Σαν να ήμουν κοινός εγκληματίας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πυρ κατά των Αρχών από τον Δήμαρχο Παραλιμνίου μετά την έκρηξη στην οικία του – «Σαν να ήμουν κοινός εγκληματίας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επέλεξε να τοποθετηθεί δημόσια ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, σχετικά με την έκρηξη βόμβας στην οικία του τα ξημερώματα της Τετάρτης (5/9).

Συγκεκριμένα, ο κ. Πυρίλλης, το πρωί της Τετάρτης (5/9) με ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρεται στο περιστατικό και χαρακτηρίζει τους δράστες «άνανδρους και αδίστακτους εγκληματίες», οι οποίοι δεν δίστασαν να πλήξουν το σπίτι του και την οικογένειά του. 

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, φέρεται να είναι ενοχλημένος με τις Αρχές αφού όπως αναφέρει: όταν προέβαινε σε αλλεπάλληλες καταγγελίες κατά συγκεκριμένων προσώπων και συμφερόντων, όταν έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου, αντί να διερευνούν αυτούς, διερευνούσαν τον ίδιο, σαν να ήταν κοινός εγκληματίας.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου και μέχρι σήμερα, ανακρίθηκα, διασύρθηκα και στοχοποιήθηκα, κατόπιν ανώνυμων καταγγελιών. Δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον μου και αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν πραγματικά πυρά εναντίον του σπιτιού μου. Είναι καιρός κάποιοι αρμόδιοι να προβληματιστούν», έγραψε επίσης.    

Τέλος ο κ. Πυρίλλης ανέφερε ότι: «Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου δεν λυγίζει, δεν τρομοκρατείται και δεν θα σταματήσει να πολεμά τα συμφέροντα που νέμονται τον τόπο του, μέχρι και το τελευταίο λεπτό της θητείας του».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top