ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγος για ύποπτο όχημα – «Κυρία το μπροστινό σου λάστιχο εν καθούμενο»

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγος για ύποπτο όχημα – «Κυρία το μπροστινό σου λάστιχο εν καθούμενο»

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναδημοσιεύεται ανάρτηση στην οποία γίνεται αναφορά για ύποπτο όχημα που κινείται σε χώρους στάθμευσης και πλησιάζει ανυποψίαστους πολίτες με σκοπό την κλοπή.

Συγκεκριμένα, η καταγγελία έγινε από Κύπρια χρήστη του διαδικτύου, η οποία ανέφερε ότι ενώ έφευγε από γνωστό μεγάλο κατάστημα της Λευκωσίας, πρόσεξε ένα μαύρο pajero να κινείται ύποπτα στον χώρο στάθμευσης.

Μόλις τον αντιλήφθηκε μπήκε αμέσως στο όχημά της με το παιδί της και κλείδωσε τις πόρτες, ωστόσο ο οδηγός του ύποπτου οχήματος την πλησίασε και της κτύπησε το τζάμι. Η ίδια, άνοιξε ελάχιστα το παράθυρο και ο 30χρονος, όπως τον περιγράφει άνδρας, της είπε: «Κυρία το μπροστινό σου λάστιχο εν καθούμενο, είδες το;».

Υποψιασμένη για το τι ίσως να επιχειρούσε ο ύποπτος, η γυναίκα που καταγγέλλει το περιστατικό, δεν κατέβηκε από το όχημά της, μέχρι αυτός να απομακρυνθεί.

Όταν έφυγε από το σημείο ο ύποπτος, η ίδια έλεγξε το ελαστικό της και σύμφωνα με όσα αναφέρει, δεν είχε κάποιο πρόβλημα.

Αμέσως επικοινώνησε με τον σύζυγό της και του ανέφερε το περιστατικό, με τον ίδιο να της λέει ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν συχνά και ο σκοπός είναι η κλοπή.

Στην συνέχεια, όπως αναφέρει η καταγγέλλουσα, επικοινώνησε και με την Αστυνομία, η οποία την ενημέρωσε ότι γίνονται συχνά τέτοια περιστατικά και ότι θα έστελνε περιπολικό για έλεγχο της περιοχής.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Αστυνομία δεν έχουν γίνει γραπτές καταγγελίες για τέτοιου είδους περιστατικά.

Δείτε πιο κάτω την ανάρτηση που αναδημοσιεύεται σε διάφορες κυπριακές σελίδες του Facebook:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top