ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ-ΚΥΠΡΟΣ : Μεγάλη κομπίνα με το λογότυπο της Ferrari – Του έφαγαν χιλιάδες ευρώ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ-ΚΥΠΡΟΣ : Μεγάλη κομπίνα με το λογότυπο της Ferrari – Του έφαγαν χιλιάδες ευρώ

Θύμα απάτης έπεσε άνδρας απο τη Λάρνακα. Τον ξεγέλασαν και του απέσπασαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ με την υπόσχεση να του παραχωρήσουν για χρήση το λογότυπο της Ferrari.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα 

Όπως έγκυρα πληροφορούμαστε, άντρας ο οποίος διαμένει στη Λάρνακα και είναι ιδιοκτήτης εταιρείας, ενδιαφέρθηκε κατά τον μήνα Ιούλιο του 2018, να έρθει σε συμφωνία με εταιρεία που εδρεύει στο Λονδίνο, με σκοπό να αποκτήσει δικαιώματα χρήσης και τοποθέτησης του λογοτύπου της εταιρείας Ferrari.

Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, ο εν λόγω ιδιοκτήτης, ήθελε να χρησιμοποιήσει το λογότυπο της Ferrari σε σχολικά προϊόντα.

Ήρθε, λοιπόν, σε συμφωνία με την εταιρεία που εδρεύει στο Λονδίνο, έτσι ώστε να του παραχωρηθεί το λογότυπο.

Μάλιστα, όπως μας αναφέρθηκε, του αποστάληκε συμβόλαιο μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών για την πιο πάνω συμφωνία, το οποίο το υπέγραψε και το έστειλε πίσω, πάλι ταχυδρομικώς.

Να σημειώσουμε πως έγινε επίσης έμβασμα προς τη συγκεκριμένη εταιρεία στο Λονδίνο της τάξεως των 105 χιλιάδων ευρώ, ενώ προχώρησε και σε έμβασμα στην εταιρεία Ferrari, το ποσό των 195 χιλιάδων ευρώ.

Τα πράγματα, όμως, δεν έγιναν έτσι όπως ακριβώς τα υπολόγιζε.

Συγκεκριμένα, στα τέλη του Ιουλίου η εταιρεία Ferrari ζήτησε εξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας στη Λάρνακα, για ποιο λόγο έγινε το έμβασμα στον λογαριασμό της.

Τότε ο παραπονούμενος ήρθε σε επικοινωνία με το νομικό Τμήμα της εταιρείας Ferrari. Οι τελευταίοι τον ενημέρωσαν πως ουδέποτε συμφώνησαν για οποιοδήποτε δικαίωμα χρήσης του λογοτύπου.

Μάλιστα, η εταιρεία Ferrari του ανέφερε πως ποτέ δεν εξέδωσαν τιμολόγια προς την εταιρεία του, ενώ του είπαν πως το πρόσωπο που υπέγραψε το συμβόλαιο δεν ανήκει στην εταιρεία τους.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στις 6 Αυγούστου του 2018 στις Αρχές της Κύπρου, με τον παραπονούμενο να καταθέτει τα έγγραφα του συμβολαίου ως τεκμήρια.

Για την εν λόγω υπόθεση έχουν ενημερωθεί τα αρμόδια τμήματα της κυπριακής αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top