ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους «έκαψαν» τα δυο κιλά – «Παράταση» πήρε η διαμονή τους στο κελί

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους «έκαψαν» τα δυο κιλά – «Παράταση» πήρε η διαμονή τους στο κελί

Ανανέωση προσωποκράτησης τεσσάρων προσώπων.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού προσήχθησαν την Πέμπτη 06/09 τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 33, 23, 34 και 39 ετών, με την Αστυνομία να υποβάλλει στο Δικαστήριο αίτημα ανανέωσης του διατάγματος προσωποκράτησης τους, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Οι τέσσερις ύποπτοι είχαν συλληφθεί στις 28 Αυγούστου, 2018, στην Λεμεσό, μετά από επιχείρηση της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.00 μ.μ., στις 28 Αυγούστου, συνελήφθη από μέλη της ΥΚΑΝ, σε ανοιχτό χώρο στη Λεμεσό, ο 33χρονος, ο οποίος είχε θεαθεί από τα μέλη της Αστυνομίας να τοποθετεί στην περιοχή μία σακούλα, η οποία περιείχε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους δύο κιλών και 170 γραμμαρίων.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, προέκυψε μαρτυρία εναντίων των άλλων τριών προσώπων, τα οποία συνελήφθησαν δυνάμει Δικαστικών ενταλμάτων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες και οχήματα τους, όπου στην οικία του 39χρονου, ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 7,5 γραμμαρίων περίπου.

Στο όχημα του 34χρονου εντοπίστηκε μισό γραμμάριο κάνναβης και ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη, ενώ από την οικία του 23χρονου, παραλήφθηκε ως τεκμήριο ένας σπαστήρας και μια ζυγαριά ακριβείας και από το όχημα του το χρηματικό ποσό των €16.900.

Την επόμενη μέρα, 29 Αυγούστου, οι τέσσερις τους παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης τους για περίοδο οκτώ ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ενέκρινε την Πέμπτη 06/09 το αίτημα της Αστυνομίας για ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης των τεσσάρων υπόπτων και εξέδωσε διάταγμα κράτησης τους για χρονική περίοδο οκτώ ημερών, για τη συνέχιση των εξετάσεων από μέρους της Αστυνομίας.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top