ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΗΛΩΣΗ Κούμα: «ΔΙΠΛΑ στην Εθνική – Υπάρχουν πολλά προβλήματα…»

ΔΗΛΩΣΗ Κούμα: «ΔΙΠΛΑ στην Εθνική – Υπάρχουν πολλά προβλήματα…»

Δηλώσεις πριν το παιχνίδι έκανε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας. Μίλησε για διάφορα θέματα που αφορούν την Εθνική μας και για το παιχνίδι.

Δείτε τις δηλώσεις του:

Ναι σίγουρα δεν θα προσπαθήσω να βρω δικαιολογίες. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα εκτός έδρας. Δεν τα καταφέραμε και δεν είναι ώρα να το αναλύσουμε. Αυτό που κρατάω είναι πως τα παιδιά πάλεψαν και προσπάθησαν. Το πρώτο γκολ που φάγαμε ήταν οφσάιτ. Στο δεύτερο γκολ έγινε ένα λάθος. Να μην τα ξεχνάμε αυτά. Θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό τα παιδιά και στο τέλος της διοργάνωσης θα πρέπει να κάνουμε ταμείο. Είμαστε στο τρίτο γκρουπ, πήραμε προαγωγή και πληρώνουμε στο γήπεδο την προαγωγή αυτή. Σαν ομοσπονδία είμαστε δίπλα στην Εθνική. Δεχόμαστε κριτική όμως πρέπει να την δεχτούμε. Όχι μηδαμινή κριτική όμως. Ελπίζω να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα κόντρα στη Σλοβενία. Και στο Όσλο υπήρχε διάθεση. Δεν βγήκε το πλάνο και χάσαμε. Είδα τους παίκτες να πεισμώνουν. Και εσείς οι δημοσιογράφοι ξέρετε πως στα πέριξ της Εθνικής υπάρχουν πολλά προβλήματα. Αρκετοί Κύπριοι δεν παίζουν σχεδόν καθόλου. Και με τα μέτρα που πήραμε προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση. Θα προσπαθήσουμε και στο μέλλον σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να αλλάξουν οι ώρες των αγώνων γιατί θέλουμε οικογένειες στο γήπεδο να στηρίζουν την Εθνική.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top