ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ: Το σκοτεινό δράμα των αλλοδαπών γυναικών – Πώς έφταναν στα χέρια του 36χρονου Ελληνοκύπριου

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ: Το σκοτεινό δράμα των αλλοδαπών γυναικών – Πώς έφταναν στα χέρια του 36χρονου Ελληνοκύπριου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 11/09, τα πέντε πρόσωπα, αναμεσά τους και τρεις αστυνομικοί σε σχέση με την υπόθεση εμπορίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης ενηλίκων προσώπων, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ Δεκεμβρίου 2017 και Αυγούστου, 2018 στις επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν ενώπιον δικαστηρίου, στην μπυραρία του 36χρονου Ελληνοκύπριου, εργάζονταν τρεις αλλοδαπές γυναίκες.

Όπως ανάφερε ο ανακριτής της υπόθεσης, ο 36χρονος ύποπτος φέρεται να τους πλήρωσε τα αεροπορικά εισιτήρια για να έρθουν στην Κύπρο, με σκοπό να δουλεύουν για αυτόν με το αζημίωτο, φυσικά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, οι κοπέλες λάμβαναν το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ κάθε νύχτα. Αν οι πελάτες τις κερνούσαν ποτά, τότε αυτές λάμβαναν και προμήθεια.

Μάλιστα οι εν λόγω γυναίκες, διέμεναν σε διαμέρισμα πάνω από τη μπυραρία και ο ιδιοκτήτης τους επέβαλλε πρόστιμο σε περίπτωση που έφευγαν από αυτό, χωρίς την άδεια του. Ήταν επίσης υποχρεωμένες να καταβάλουν κάθε εβδομάδα 35 ευρώ η κάθε μια ως αντίτιμο για τη διαμονή τους.

Ο 36χρονος ύποπτος σύμφωνα πάντα με τα γεγονότα που ακούστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, είχε δώσει οδηγίες στις γυναίκες πως σε περίπτωση που θα έρχονταν αστυνομικοί στην μπυραρία του, αυτές θα έλεγαν πως είναι εκεί για να διασκεδάσουν.

Η εμπλοκή των αστυνομικών της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, οι αστυνομικοί που φόρεσαν χειροπέδες ήταν αυτοί που διενεργούσαν ελέγχους στα διαβατήρια, στο αεροδρόμιο Λάρνακας και βοηθήσουν με αυτό τον τρόπο να περάσουν στην Κύπρο οι κοπέλες που θα εργάζονταν στη μπυραρία, έναντι αμοιβής.

Να σημειώσουμε πως και οι πέντε ύποπτοι αρνούνται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.

Η διαδικασία προσωποκράτησης των πέντε υπόπτων θα συνεχιστεί την Τετάρτη 12/09, καθώς και οι πέντε έχουν υποβάλει ένσταση στην κράτησή τους.

 

 

 

   

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top