ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ε. Χαραλαμπίδου: «Κροκοδείλια δάκρυα από Προεδρικό – Έξι οι αποφυλακίσεις παιδεραστών» - VIDEO

Ε. Χαραλαμπίδου: «Κροκοδείλια δάκρυα από Προεδρικό – Έξι οι αποφυλακίσεις παιδεραστών» - VIDEO

«Κροκοδείλια δάκρυα» χαρακτήρισε η Βουλευτής του ΑΚΕΛ, την ανακοίνωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, σχετικά με την αποφυλάκιση παιδεραστή, ενώ αποκάλυψε ότι από τον Ιανουάριο του 2018, έλαβαν προεδρική χάρη συνολικά έξι πρόσωπα που κακοποίησαν σεξουαλικά, παιδιά!

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, καταγγέλλει δημόσια τις έξι αποφυλακίσεις παιδεραστών το 2018, ενώ ισχυρίζεται ότι έγιναν «κρυφά» τροποποιήσεις στο σύστημα, ώστε να οι παιδεραστές να μπορούν να δεχτούν προεδρική χάρη και να αποφυλακιστούν.

Αρχικά αναφέρθηκε σε δήλωση της Διευθύντριας των Φυλακών, Άννας Αριστοτέλους που έκανε τον Γεννάρη του 2018 όπου ανέφερε ότι: «Σε άτομα τα οποία κακοποίησαν παιδιά ή διέπραξαν σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος παιδιών και γι’ αυτόν τον λόγο έχουν καταδικασθεί, σε αυτούς δεν δίνεται προεδρική χάρη», και στην συνέχεια διερωτήθηκε πως από τότε μέχρι σήμερα, υιοθετήθηκαν κριτήρια, σύμφωνα με τα οποία αν κάποιος κακοποιήσει παιδί κάτω των 13 ετών, δεν δίνεται προεδρική χάρη, ενώ αν είναι άνω της συγκεκριμένη ηλικίας, μπορεί να αποφυλακιστεί.

«Ποιος υιοθέτησε αυτά τα κριτήρια», απόρησε η κα. Χαραλαμπίδου, ενώ διερωτήθηκε ακόμη αν ήθελαν να εξυπηρετήσουν άλλες καταστάσεις.

Πρόσθεσε ότι έστειλε ερώτημα στον υπουργό δικαιοσύνης, «Πως, γιατί και από ποιον υιοθετήθηκαν τέτοια κριτήρια», ενώ του ζήτησε επίσης να επιβεβαιώσει ή όχι την πληροφορία για την προεδρική χάρη που έλαβαν και οι άλλοι παιδεραστές.

Η κα. Χαραλαμπίδου, αναφέρθηκε και σε επώνυμο παιδεραστή που βρίσκεται εντός των Κεντρικών Φυλακών, ο οποίος πλέον με τις τροποποιήσεις μπορεί να επωφεληθεί της προεδρικής χάρης.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όσα κατήγγειλε η βουλευτής του ΑΚΕΛ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top