ΠΑΡΑ-THEMA

Θύελλα αντιδράσεων για το «μπράβο» του Δίπλαρου σε σχέση με το θέμα του παιδεραστή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θύελλα αντιδράσεων για το «μπράβο» του Δίπλαρου σε σχέση με το θέμα του παιδεραστή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ξεσήκωσε αντιδράσεις, η δήλωση του βουλευτή του ΔΗΣΥ, Ευθύμιου Δίπλαρου, για το λάθος της κυβέρνησης με την αποφυλάκιση του παιδεραστή.

Με αυτή τη δήλωση ήθελε να εκφράσει την θέση ότι, που εξ’ αφορμής ενός λάθους θα καταστεί δυνατή η ρύθμιση και η βελτίωση των διαδικασιών απονομής χάριτος σε καταδικασθέντες για παιδεραστία.

«Μπράβο στην Προεδρία της Δημοκρατίας γιατί εξ’ αφορμής αυτού του προβλήματος και του λάθους που έγινε, επιτέλους θα ρυθμίσουμε και αυτό το ζήτημα», δήλωσε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος.

Πάντως, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκλήθηκε «ντόρος» μετά την δήλωση του κ. Δίπλαρου, με τον κόσμο να σχολιάζει αρνητικά και να κρίνει ως ατυχή, την τοποθέτησή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ανάμεσα σε όσους επέκριναν την δήλωση του κ. Δίπλαρου, ήταν και ο γνωστός δικηγόρος Κρις Τριανταφυλλίδης, που είναι μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας του ΔΗΣΥ και νομικός σύμβουλος του κόμματος,  ο οποίος ανάφερε χαρακτηριστικά: «θετική η αποφυλάκιση, είπε, διότι έτσι θα δοθεί η ευκαιρία να αναθεωρηθούν οι κανονισμοί! Αυτή η θέση αποτελεί το έσχατο της απαράδεκτης υπεράσπισης μιας λανθασμένης από πάσης απόψεως ενέργειας», ενώ συμπλήρωσε: «Η τυφλή Κομματική προσήλωση οδηγεί σε εξευτελισμό».

Μάλιστα, υπάρχει και κόσμος που επιστρατεύει ακόμη και ύβρεις για να σχολιάσει την δήλωση του βουλετή του ΔΗΣΥ: «Δεν περιγράφω άλλο», «έβρετε του έναν ψυχίατρο του ανθρώπου τζιαι ένεν καλά», είναι μερικά από τα σχόλια των χρηστών στα ΜΚΔ.

Πιο κάτω σχόλια από τα ΜΚΔ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top