ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άφωνοι όλοι στα Σπάτα με Ουζουνίδη για… Γιαννιώτα – Τι συνέβη και οι… παρατηρήσεις

Άφωνοι όλοι στα Σπάτα με Ουζουνίδη για… Γιαννιώτα – Τι συνέβη και οι… παρατηρήσεις

Άφωνοι όλοι στα Σπάτα με την απόφαση του Ελλαδίτη προπονητή…

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε την έκπληξη και συμπεριέλαβε στα πλάνα του για τον σημερινό αγώνα με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ τον Γιάννη Γιαννιώτα.

Και αποτελεί έκπληξη γιατί ο Έλληνας άσος δε δείχνει σε καμία περίπτωση έτοιμος για να παίξει, σύμφωνα με την εικόνα που έχει στις προπονήσεις.

Όχι από άποψη φυσικής κατάστασης, καθώς ο παίκτης παρουσιάζεται… ταύρος σε αυτό τον τομέα, όσο από άποψη τακτικής.

Όπως λέγεται στα Σπάτα, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού είναι πολύ πίσω στο θέμα της αγωνιστικής πειθαρχίας και δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στο πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Μάλιστα, δεν είναι οι λίγες οι φορές που ο Έλληνας τεχνικός του έχει κάνει παρατηρήσεις, γιατί δεν ακολουθεί τις οδηγίες του και δεν αγωνίζεται με τον τρόπο που θέλει.

Γι’ αυτό προκαλεί απορίες το γεγονός ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον υπολογίζει για το σημερινό δύσκολο ματς, αν και προφανώς ο κόουτς της ΑΕΚ θέλει να τον εντάξει σε διαδικασία παιχνιδιών, καθώς είναι δεδομένο πως πιστεύει στις ικανότητές του.

Σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει με τον Γιώργο Γιακουμάκη, τον οποίο ο Μαρίνος Ουζουνίδης όχι μόνο δεν υπολογίζει, αλλά και στην ουσία θεωρεί και ξένο σώμα στην ομάδα, αφού δείχνει καθημερινά στα Σπάνα ότι δεν εκτιμάει το ταλέντο του.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top