ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΕΤΩΠΟ - ΠΑΙΔΕΙΑ: Ανέβηκαν οι τόνοι στο στούντιο εκπομπής – «Αφού τσιριλλάτε...» - VIDEO

ΜΕΤΩΠΟ - ΠΑΙΔΕΙΑ: Ανέβηκαν οι τόνοι στο στούντιο εκπομπής – «Αφού τσιριλλάτε...» - VIDEO

Έντονο διάλογο είχαν στον αέρα εκπομπής ο βουλευτής του ΔΗΣΥ και πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας στην Βουλή, Κυριάκος Χατζηγιάννη και ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΚΟ, Άθως Αντωνιάδης με αφορμή πρόταση του Δημοκρατικού Κόμματος για την παιδεία.

Ο τσακωμός του κ. Χατζηγιάννη και του κ. Αντωνιάδη στο στούντιο του ΣΙΓΜΑ, το μεσημέρι της Τρίτης (18/9) ήταν γιατί η πρόταση που κατέθεσε το ΔΗΚΟ στην Επιτροπή Παιδείας, όπως ανάφερε, δεν συζητήθηκε καν.

«Απαγορεύσατε ή δεν επιτρέψατε την συζήτηση της πρότασης του ΔΗΚΟ στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής, στην παρουσία των εκπαιδευτικών οργανώσεων», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αντωνιάδης.

Ο κ. Χατζηγιάννης αρχικά υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η πρόταση στην οποία αναφερόταν ο κ. Αντωνιάδης, ενώ μάλιστα ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας είπε στον εκπρόσωπο τύπου του ΔΗΚΟ ότι: «συγχύζεται την βουλή με άλλα πλαίσια».

Ο κ. Αντωνιάδης υπογράμμισε ότι η το ΔΗΚΟ κατέθεσε πρόταση μέσω του Πανίκου Λεωνίδου και ότι επρόκειτο για συγκεκριμένη πρόταση με ώρες και ποσοστά, για να απαντήσει ο κ. Χατζηγιάννης ότι είναι ανακρίβειες.

Μάλιστα, στα 2:13 λεπτά (βλ. φώτο και βίντεο), φαίνεται διακρίνεται ο κ. Γιώργος Γεωργίου, βουλευτής του ΑΚΕΛ, που ήταν επίσης καλεσμένος στην εκπομπή, να κάνει κίνηση με το χέρι του προς τον κ. Αντωνιάδη, προφανώς για να τον αποτρέψει να συνεχίσει την συζήτηση.

Όταν οι τόνοι ανέβηκαν και η συζήτηση έγινε πιο έντονη, ο κ. Χατζηγιάννης απευθύνθηκε στην παρουσιάστρια, λέγοντας της: «Εάν με καλείται εδώ και δεν μου δίνεται τον αναγκαίο χρόνο, να μου επιτρέψετε να αποχωρήσω».

Επίσης, ο κ. Χατζηγιάννης είπε στην Κατερίνα Χριστοφίδου,  ότι δεν συντονίζει καλά την συζήτηση με την ίδια να απαντά: «Κατηγοράτε με εμένα τωρά, περιμένετε. Αφού τσιριλλάτε, να αρχίσω να τσιριλλώ πιο δυνατά;»

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top