ΚΟΣΜΟΣ

Έκανε παιδιά με τις κόρες του 49χρονος– Πώς τον ανακάλυψαν - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & VIDEO

Έκανε παιδιά με τις κόρες του  49χρονος– Πώς τον ανακάλυψαν - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & VIDEO

Άνδρας με 23 παιδιά καταδικάστηκε καθώς έκανε 10 παιδιά με κορίτσια που κακοποίησε σεξουαλικά, όπου τουλάχιστον τα τρία εκ των 10 παιδιών τα έκανε με τις ίδιες του τις κόρες.  

Ο λόγος για τον δάσκαλο Rodney Flucas, του οποίου το σκοτεινό παρελθόν αποκαλύφθηκε όταν η κόρη του προσπάθησε να θέσει τέρμα στη ζωή της.

Όπως αναφέρει ο ξένος Τύπος, μια εκ των κορών του που κακοποιούσε, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει οδηγώντας το όχημα της σε πάσαλο τον Φεβρουάριο του 2017.

Σύμφωνα με το Fox 40, προέβη σε αυτή της την ενέργεια για να αποκαλύψει τα εγκλήματα του πατέρα της.

Όμως το νεαρό κορίτσι επέζησε του ατυχήματος, όπου βρήκε το κουράγιο να εξιστορήσει στους αστυνομικούς τα όσα εφιαλτικά έζησε από τα παιδικά της χρόνια.

Όπως ανέφερε ο πατέρας της την κακοποιούσε σε ηλικία μόλις 13 χρόνων όταν ζούσαν στο Όρεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών. Από την κακοποίηση η άτυχη νεαρή έμεινε έγκυος από τον πατέρας της.

Με την βοήθειά της, οι Αρχές ανακάλυψαν πως ο 49χρονος πατέρας της νεαρής απέκτησε 10 παιδιά με ανήλικα κορίτσια που κακοποίησε.

Ο παιδόφιλος δάσκαλος παραδέχθηκε τα αισχρά εγκλήματά του, ενώ παράλληλα ανέφερε πως πήγαινε στα νεαρά κορίτσια στη μέση της νύχτα, τα ξυπνούσε και τα έπαιρνε στο σαλόνι όπου τα βίαζε πάνω σε μια καρέκλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 49χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή ισόβιας κάθειρξης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top