ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Ποινική έρευνα και για τη σύζυγο του παιδεραστή ζητά το θύμα – Δουλεύει σε σχολείο

ΚΥΠΡΟΣ: Ποινική έρευνα και για τη σύζυγο του παιδεραστή ζητά το θύμα – Δουλεύει σε σχολείο

Την επανεξέταση της υπόθεσης της σεξουαλικής κακοποίησής της, ζητά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το θύμα του προσφάτως αποφυλακισθέντα με προεδρική χάρη παιδεραστή.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Χατζηστυλιανού («Ο Φιλελεύθερος»), το διά του δικηγόρου της Σίμου Αγγελίδη, το θύμα ζητά να διωχθεί ποινικά και η σύζυγος του παιδεραστή καθώς είχε άμεση εμπλοκή στην υπόθεση.

Καταγγέλλει στον Πρόεδρο Αναστασιάδη δε, ότι η αστυνομία, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης το 2013, δεν εντόπισε τίποτε το μεμπτό εναντίον της, ωστόσο η απόφαση του Δικαστηρίου καταδεικνύει την εμπλοκή της συζύγου.

Σύμφωνα με την καταδικαστική απόφαση που εξέδωσε τον Δεκέμβριο του 2016 η Επαρχιακός Δικαστής Λάρνακας, Εύη Γεωργίου Αντωνίου, η σύζυγος του παιδεραστή και υπάλληλος Σχολικής Εφορίας είχε ευθύνη, γνώση, ενεργή εμπλοκή, συνέργεια και συμμετοχή στη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης.

Η σεξουαλική αποπλάνηση του θύματος άρχισε από την ηλικία των 12 χρονών. Ειδικότερα, όμως, από την 1/5/2012 έως και τις 31/12/2012, στην ηλικία των 16 χρονών, υπήρξε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ο παιδεραστής κατά τον ουσιώδη χρόνο ήταν 61 χρονών και η σύζυγός του 55 χρονών και εξακολουθούν να διαμένουν πλησίον της οικίας του θύματος, σε κοινότητα της επαρχίας Λάρνακας.

Η προσπάθεια του παιδεραστή να πλησιάσει την ανήλικη με τη βοήθεια της συζύγου του ξεκίνησε περί το 2009, όταν ήταν 12 ετών.

Ο δικηγόρος του θύματος, μέσω επιστολής της 17ης Σεπτεμβρίου 2018, ζητά όπως δοθούν οι σχετικές οδηγίες μέσω του Αρχηγού Αστυνομίας για να επανεξεταστεί ο φάκελος υπό το πρίσμα και των ευρημάτων της δικαστικής απόφασης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top