ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τα γνωστά ακίνητα που ανήκουν πλέον στην Τράπεζα Κύπρου – Χορός εκατομμυρίων

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τα γνωστά ακίνητα που ανήκουν πλέον στην Τράπεζα Κύπρου – Χορός εκατομμυρίων

Στην Τράπεζα Κύπρου για χρέη δόθηκαν αρκετά γνωστά εμπορικά ακίνητα στη Λευκωσία.

Στη λίστα της Τράπεζας Κύπρου περιλαμβάνονται μεγάλης αξίας ακίνητα τα οποία προέρχονται από μη εξυπηρετούμενα δάνεια και διατίθενται στην αγορά.

Σύμφωνα με τη Θεανώ Θειοπούλου («Ο Φιλελεύθερος»), τα ακίνητα είναι σε πολυσύχναστους δρόμους της Λευκωσίας και αρκετά βρίσκονται στην Έγκωμη.

Συγκεκριμένα, οι κεντρικές εγκαταστάσεις της πρώην υπεραγοράς «Ορφανίδη» αναζητούν αγοραστή στην τιμή των 34 εκατομμυρίων ευρώ.

Διώροφο εμπορικό κτήριο, κοντά στο «The Mall» πωλείται στα 18.3 εκατομμύρια, ενώ ακίνητο οκτώ ορόφων στην Μακαρίου έχει τιμή πώλησης 9 εκατομμυρίων.

Άλλο γνωστό ακίνητο της γνωστής λεωφόρου έχει τιμή πώλησης 8.5 εκατομμυρίων, ενώ εμπορικό ακίνητο κοντά στη Στασικράτους πωλείται για 6.73 εκατομμύρια ευρώ.

Γνωστό εμπορικό εξαώροφο ακίνητο που βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στη Λευκωσία, στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού σε απόσταση λίγων μέτρων από τη διασταύρωση των οδών Σπύρου Κυπριανού και Θεμιστοκλή Δέρβη πωλείται στα €6 εκατομμύρια.

Πέντε καταστήματα τα οποία βρίσκονται στον δρόμο της Μακαρίου κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα του Λυκαβηττού πωλούνται €4,6 εκατομμύρια.

Εμπορικό κτήριο που βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας, στη γωνία των οδών Κρήτης και Στασάνδρου, 300μ από τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και 250μ από τη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα πωλείται €4,25 εκατομμύρια.

Πέραν αυτών, βιομηχανική αποθήκη στην περιοχή Έγκωμης στη Λευκωσία, που αποτελείται από ένα κτήριο με χώρους υποδοχής και γραφείων, αποθηκευτικούς χώρους, χώρους αρχειοθέτησης και εξυπηρέτησης πελατών, γκαράζ αυτοκινήτων και γκαράζ εξυπηρέτησης πωλείται €3,62 εκατομμύρια.

Ταυτόχρονα, κτήριο μικτής χρήσης στην Έγκωμη που βρίσκεται στη γωνία της λεωφόρου Ηλείας Παπακυριακού και της οδού Μακεδονίτισσας πωλείται €3,6 εκατομμύρια, ενώ δώδεκα μονάδες γραφείων που βρίσκονται στο κτήριο Philiki Insurance, ένα εμπορικό κτήριο 27 ετών πωλείται €3,5 εκατομμύρια.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top