ΠΑΡΑ-THEMA

ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟΕΛ – Δόξα - ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ&ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟΕΛ – Δόξα - ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ&ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με τη Δόξα Κατωκοπιάς κοντράρεται ο ΑΠΟΕΛ την Κυριακή (23/9) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος.

Η προσφυγική ομάδα προέρχεται από την άνετη και επιβλητική τεσσάρα κόντρα στην Αλκή και θέλει αν μη τι άλλο ένα μια καλή παρουσία κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Δύσκολες μπορεί να θεωρηθούν οι ώρες στον ΑΠΟΕΛ. Οι κακές παρουσίες στο παιχνίδια με Ερμή και Σαλαμίνα φέρνουν πολλές μουρμούρες και άγχος. Από την άλλη ο τεχνικός των ‘γαλαζοκιτρίνων’ έχει να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα των τραυματισμών που δεν τον αφήνουν να έχει όλες τις μονάδες στην διάθεση του. Όπως και να έχει η νίκη είναι μονόδρομος στον ΑΠΟΕΛ και αυτό πρέπει να κάνει.

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα στο ThemaSports.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top