ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΥΠ. ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ: Θύμα του άνδρα της δηλώνει η γυναίκα του – Εξακολουθούν να μένουν μαζί

ΥΠ. ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ: Θύμα του άνδρα της δηλώνει η γυναίκα του – Εξακολουθούν να μένουν μαζί

Με επιστολή του δικηγόρου της προς τον Γενικό Εισαγγελέα, η γυναίκα του παιδεραστή ζητεί όπως να μην διωχθεί ποινικά ισχυριζόμενη πως είναι και εκείνη θύμα του άνδρα της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει με δημοσίευμά της η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» τη Δευτέρα 24/09, ο δικηγόρος της συζύγου του παιδεραστή που αποφυλακίστηκε πρόσφατα με προεδρική χάρη, ζητά με επιστολή του προς τον Γενικό Εισαγγελέα όπως να μην διωχθεί ποινικά η πελάτισσά του.

Η ίδια αναφέρει πως δεν είναι θύτης, αλλά θύμα στην υπόθεση που εμπλέκεται ο άνδρας της.

Άνδρα με τον οποίο ακόμη – και μετά την αποφυλάκισή του με Προεδρική χάρη – συζούν, 100 μόλις μέτρα από την οικία του θύματός!

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως το ίδιο το Δικαστήριο ανέδειξε την εμπλοκή της συζύγου του παιδεραστή στην υπόθεση, καθώς όπως αναφέρθηκε κατά τη διαδικασία είχε ευθύνη, γνώση, ενεργή συμπλοκή, συνέργεια και συμμετοχή στη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης.

Στην επιστολή που απέστειλε ο δικηγόρος της συζύγου του εν λόγω άνδρα και δημοσιεύει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» και συγκεκριμένα ο συνάδελφος Μιχάλης Χατζηστυλιανού αναφέρεται πως: «Κατ’ εντολήν της πελάτιδός μου ΧΧΧ, συζύγου του παιδεραστή, υπαλλήλου της Σχολικής Εφορείας, επικοινωνώ μαζί σας για να σας μεταφέρω την οργή, πικρία και την αγανάκτησή της για τους βαρείς χαρακτηρισμούς που της καταλογίζονται, του συνεργού, στα ποινικά αδικήματα που διέπραξε ο σύζυγός της. Είναι και αυτή θύμα της εγκληματικής συμπεριφοράς του συζύγου της παιδεραστή, συμπεριφορά που προκαλεί αισθήματα αποστροφής στους υγιείς πολίτες της κοινωνίας και καλώ όλους σας να την προστατέψετε γιατί έχει κλονιστεί η υγεία της. Ο συνάδελφος και έγκριτος νομικός κ. Σίμος Αγγελίδης (σ.σ. δικηγόρος του θύματος) απευθύνεται κοντά σας με αίτημα να επανεξετάσετε τη θέση σας και να ασκήσετε και εναντίον της ποινική δίωξη. (…) Τα κίνητρα της αιτούμενης ποινικής δίωξης δεν είναι γνήσια, αλλά αλλότρια και εκδικητικά όχι για να τιμωρηθεί για τα ισχυριζόμενα αδικήματα που της καταλογίζονται αλλά για ένα και μόνο σκοπό, την απομάκρυνσή της από το σχολείο, την απώλεια της εργασίας της. (…) Εισηγούμαι ταπεινά και με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπό σας ότι αν αποφασίσετε να ασκήσετε ποινική δίωξη εναντίον της, αυτό θα συνιστά κατάχρηση διαδικασίας».

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top