ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Εργασίες στο οδικό δίκτυο του νησιού – Οι δρόμοι που επηρεάζονται

ΚΥΠΡΟΣ: Εργασίες στο οδικό δίκτυο του νησιού – Οι δρόμοι που επηρεάζονται

Ανακοινώσεις Τμήματος Δημοσίων Έργων.

  1. Εργασίες στο πλαίσιο ανάπλασης της λεωφόρου Καλλιπόλεως

To Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018, στο πλαίσιο ανάπλασης της λεωφόρου Καλλιπόλεως η τροχαία κίνηση στη λεωφόρο Καλλιπόλεως από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη λεωφόρο Διγενή Ακρίτα μέχρι τη συμβολή της με την οδό Πειραιώς θα μεταφερθεί από τη δυτική λωρίδα στην Ανατολική.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η τροχαία κίνηση προς Παλλουριώτισσα και Καϊμακλί θα διοχετεύεται μέσω των οδών Πειραιώς, Τομπάζη και Διγενή Ακρίτα ή των οδών Πειραιώς, Τομπάζη, Αγίας Ελένης, Αισχύλου και λεωφόρου Λάρνακος. Η τροχαία κίνηση προς το κέντρο της πόλης θα διοχετεύεται μέσω της οδού Νικοδήμου Μυλωνά.

  1. Εργασίες συντήρησης της γέφυρας παρά τον ποταμό Έζουσας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από την Τρίτη, 2 Οκτωβρίου μέχρι την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018, μεταξύ των ωρών 9 π.μ. – 3 μ.μ.,σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου (Α6) με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Πάφο, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης της γέφυρας παρά τον ποταμό Έζουσας.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα είναι κλειστή η λωρίδα εισόδου Αγίας Βαρβάρας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Πάφου.

  1. Κοινωνική εκδήλωση Δήμου Λάρνακας στις οδούς Πιαλέ Πασιά και Τάσου Μητσόπουλου στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι,το Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018, μεταξύ των ωρών 5 μ.μ. - 9 μ.μ., στις οδούς Πιαλέ Πασιά και Τάσου Μητσόπουλου στη Λάρνακα, θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση από τον Δήμο Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οδός Πιαλέ Πασιά και τμήμα της οδού Τάσου Μητσόπουλου από την αρχή της (με κατεύθυνση από μεσαιωνικό κάστρο προς περιοχή Μακένζυ) μέχρι την συμβολή της με την οδό Σιούπερτ, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση να διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

  1. Κατασκευαστικές εργασίες του κάθετου δρόμου που συνδέει το νέο Λιμάνι Λεμεσού με τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, οι εργασίες στο πλαίσιο του Έργου «Μελέτη και κατασκευή του κάθετου δρόμου που συνδέει το νέο Λιμάνι Λεμεσού με τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, Φάση ΙΙ - Τμήμα Β (Παράλληλος Δρόμος)»,  συνεχίζονται κανονικά.

Την περίοδο 3 Οκτωβρίου 2018 – 11 Μαρτίου 2019, θα εκτελούνται κατασκευαστικές εργασίες στις νότιες λωρίδες σε τμήμα του υφιστάμενου δρόμου παράλληλα της περίφραξης του νέου Λιμανιού μεταξύ του κυκλικού κόμβου του κάθετου δρόμου/ δρόμου προς Ladies Mile και της οδού Σερίφου.

Κατά το στάδιο των εργασιών η διακίνηση θα γίνεται αμφίδρομη στο νέο ασφαλτικό οδόστρωμα που έχει κατασκευαστεί στα βόρεια.

  1. Εργασίες τοποθέτησης αγωγού από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων σε τμήμα του δρόμου Ερήμης - Μανδριών

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 8 Οκτωβρίου – 2 Νοεμβρίου 2018, εκτός Σαββατοκύριακων,σε τμήμα του δρόμου Ερήμης - Μανδριών παρά το Σούνι - Ζανατζιά, θα διεξάγονται εργασίες τοποθέτησης αγωγού από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει η αριστερή λωρίδα με κατεύθυνση προς Μαντριά σε μήκος 150 μ. περίπου και η διαχείριση της τροχαίας θα γίνεται εναλλάξ με τη χρήση προσωρινών φώτων τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά εκτέλεσης τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top