ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Up to You(th): Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο Φεστιβάλ Νέων από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου

Up to You(th): Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο Φεστιβάλ Νέων από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Ακρόπολης στη Λευκωσία, το 4ο Φεστιβάλ Νέων του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ). Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή στο ευρύ κοινό στέλνοντας και φέτος το μήνυμα πως η δύναμη και η ελπίδα του τόπου μας βρίσκονται στα χέρια της νέας γενιάς.

Στόχος του φεστιβάλ, ήταν η ανάδειξη των νέων ως ένα από τα πιο ζωντανά και ελπιδοφόρα κομμάτια της κοινωνίας μας, έτσι ώστε να εμπνευστούν ακόμα περισσότεροι νέοι για να εμπλακούν ενεργά σε δημιουργικούς τομείς της κοινωνικής και καλλιτεχνικής δραστηριότητας.

Στην όλη εκδήλωση, πρωταγωνιστές ήταν οι ίδιοι οι νέοι της Κύπρου, οι οποίοι παρουσίασαν το έργο τους, εμπλουτίζοντας παράλληλα τις γνώσεις και δεξιότητές τους, μέσα από εκθέσεις, συζητήσεις, προβολές, διαδραστικά εργαστήρια, κατασκευές, παιχνίδια και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Επιπρόσθετα, στο φεστιβάλ υπήρξε έντονη παρουσία 70 και πλέον Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ), που ενημέρωναν το κοινό για θέματα εθελοντισμού, περιβάλλοντος, κοινωνικής προσφοράς, πολιτισμού και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Περαιτέρω, την εκδήλωση συμπλήρωσαν προβολές ταινιών μικρού μήκους, εναλλακτικά πειράματα επιστήμης, ο θεσμός της «ανθρώπινης» και ανταλλακτικής βιβλιοθήκης, όπως επίσης και ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού κ. Παναγιώτης Σεντώνας, ανέφερε ότι: «Μέσα από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, ο Οργανισμός θέλει να δημιουργήσει έναν χώρο για τους νέους ανθρώπους, στον οποίο θα παρουσιάζουν τις δράσεις και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν, διότι σήμερα οι νέοι παρεμβαίνουν στα κοινά με διαφορετικούς τρόπους τους οποίους η πολιτεία οφείλει να γνωρίζει και να αγκαλιάζει».

Τέλος, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσοι συμμετείχαν στο φεστιβάλ αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη αυτή διοργάνωση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας του Οργανισμού Νεολαίας για ενδυνάμωση των δυνατοτήτων των νέων ανθρώπων, με σκοπό να μπορέσουν να κάνουν πράξη τον καλύτερό τους εαυτό.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top