ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: ‘Όλα τα έγγραφα ήταν σε ισχύ’- Κατασχέθηκε το φορτηγό

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: ‘Όλα τα έγγραφα ήταν σε ισχύ’- Κατασχέθηκε το φορτηγό

Στο μικροσκόπιο της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας αλλά και της Αστυνομίας, αναμένεται να τεθεί το φορτηγό όχημα που το μεσημέρι της Τρίτης (2/10) προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Μιλώντας στο ThemaOnline το πρωί της Τετάρτης (3/10), o Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, εξήγησε ότι το φορτηγό κρατείται από την Αστυνομία, καθώς αναμένεται να εξονυχιστικός έλεγχος από ειδικούς της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας.

Το πόρισμα της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας, αναμένεται να ετοιμαστεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

‘Όλα τα έγγραφα του οχήματος αλλά και του οδηγού, συμπεριλαμβανομένου και του ΜΟΤ ήταν σε ισχύ’, ανέφερε ο κ. Μιχαήλ και πρόσθεσε ότι κατά τους τροχονομικούς ελέγχους της Αστυνομίας σε φορτηγά, εκτός από τα έγγραφα, γίνεται και οπτικός έλεγχος σε διάφορα σημεία, όπως ελαστικά και άλλα.

Όσον αφορά στην πολύωρη ταλαιπωρία των οδηγών, λόγω της αποκοπής μεγάλου σημείου του αυτοκινητόδρομου, ο Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, επανέλαβε την θέση του Διευθυντή Τροχαίας Αρχηγείου, Σπύρου Σπύρου, ότι δηλαδή η κατάσταση στον αυτοκινητόδρομο οφείλεται στη φύση του τροχαίου. Ότι δηλαδή υπήρχε μια σκηνή 300-500 μέτρων, κι έπρεπε οι ειδικοί να διεξάγουν τις έρευνες τους, πριν ο δρόμος δοθεί στη κυκλοφορία. Κι αυτό προκειμένου να μην αλλοιωθούν στοιχεία.

Επίσης, δεν υπήρχε τρόπος να μεταφερθεί το φορτηγό που ενεπλάκη στο τροχαίο, έτσι έπρεπε να γίνει επιδιόρθωση επί τόπου.

Ο Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, υπενθύμισε ότι την εβδομάδα που διανύουμε υπάρχει εκστρατεία της Αστυνομίας, για ζώνες ασφαλείας και χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, τονίζοντας ότι οι οδηγοί όλων των οχημάτων, από μια ηλικία και κάτω, πρέπει να φέρουν ζώνες ασφαλείας.

Υπενθυμίζουμε ότι κανένας από τους επιβαίνοντες στο διπλοκάμπινο όχημα δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top