ΠΑΡΑ-THEMA

Στον απόηχο του «τυφώνα» Αβέρωφ – Οι απορίες του Νίκου Κατσουρίδη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στον απόηχο του «τυφώνα» Αβέρωφ – Οι απορίες του Νίκου Κατσουρίδη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αντιδράσεις και σχόλια προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αβέρωφ Νεοφύτου στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση του ΡΙΚ την Τρίτη (2/10).

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, με δραματικό ύφος, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την επόμενη μέρα στο Κυπριακό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, «βλέπω το παράθυρο να κλείνει» τονίζοντας την ανάγκη επανέναρξη των συνομιλιών.

Ένας από αυτούς που σχολίασαν τις δηλώσεις του κ. Νεοφύτου ήταν και ο τέως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Νίκος Κατσουρίδης.

Ο κ. Κατσουρίδης, με μεγάλη εμπειρία στο Κυπριακό, εξέφρασε μέσω κοινωνικών δικτύων ορισμένες απορίες για τις ατάκες του κ. Νεοφύτου.

«Τυφώνας ο Αβέρωφ γράφει ο Τύπος, προειδοποιεί ότι κλείνει το παράθυρο λύσης του Κυπριακού και επαινεί τον Πρόεδρο για την πολιτική του», έγραψε σε προσωπική του σελίδα.

Και κατέθεσε τις εξής απορίες: «Σε ποιον απευθύνεται; Στην ελληνική κυβέρνηση; Πιστεύω όχι; Στον Πρόεδρο όχι. Σε ποιον; Ποιος φταίει;».

Πιθανώς, ο κ. Κατσουρίδης να περίμενε να τεθεί και η Τουρκία ενώπιον των ευθυνών της. Για άλλη μια φορά, όμως, αφήνεται στο απυρόβλητο. Ποιος φταίει;

ΑΛ.ΜΙΧ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top