LIFESTYLE

Τα «έσπασαν» στην Λεμεσό οι DSquared2 – Παρέα με Κύπριο παρουσιαστή και μοντέλο του GΝTM – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα «έσπασαν» στην Λεμεσό οι DSquared2 – Παρέα με Κύπριο παρουσιαστή και μοντέλο του GΝTM – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα δίδυμα αδέρφια Dean και Dan Caten κατέβηκαν στην Κύπρο και διασκέδασαν με την ψυχή τους σε γνωστό μαγαζί της Λεμεσού. Μάλιστα κάποια στιγμή έβγαλαν τα παπούτσια της Κύπριας διαγωνιζόμενης του GNTM...

Της Νατάσας Κακούτση

Οι Dean και Dan Caten, γνωστοί στην βιομηχανία της μόδας ως DSquared2, το Σαββατοκυρίακο που μας πέρασε βρέθηκαν στην Κύπρο, και συγκεκριμένα στην κοσμοπολίτικη Λεμεσό.

Μέσω Instagram, ανήρτησαν μια φωτογρφία από την ηλιοθεραπεία που έκαναν στην Κύπρο, με το μήνυμα να προσέχουμε από τον ήλιο. Όπως θα δείτε και στην σχετική ανάρτησή τους απόλαυσαν τον ήλιο από την πρώτη στιγμή της παρουσίας τους στο νησί μας.

Το βράδυ του Σαββάτου, 6/10, επέλεξαν να διασκεδάσουν σε μαγαζί στο κέντρο της Λεμεσού. Στην συντροφιά τους βρέθηκε ο δημοσιογράφος του TV ONE, Χρίστος Κωνσταντίνου. Σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο ThemaOnline ο Χρίστος Κωνσταντίνου γνώρισε τον Dan, πέρυσι το καλοκαίρι στην Μύκονο και εκτοτε διατηρούν μια πολύ καλή σχέση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Χρίστος Κωνσταντίνου δούλευε για χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, με συνεργασίες σε lifestyle εκπομπές, οπόταν έχει πολλές γνωριμίες στην ελληνική showbiz, με τις οποίες κρατά επαφή. 

Ο δημοσιογράφος, το περασμένο Σάββατο μετά από γάμο συγγενικού του προσώπου βρέθηκε σε συγκεκριμένο club της Λεμεσού, όπου και συνάντησε τυχαία τον Dan, και τον αδελφό του.

Έγιναν όλοι μια παρέα και χόρεψαν με την καρδιά τους μέχρι τα ξημερώματα. Οι DSquared2 διασκέδασαν ακούγοντας ελληνικά, και συγκεκριμένα Θέμη Αδαμαντίδη, αλλά και Οικονομόπουλο, μιας και το νησί του Αιόλου είναι σταθερό στις καλοκαιρινές τους διακοπές και αγαπούν την ελληνική μουσική.

Αποκορύφωμα της βραδιάς... ήταν ότι έβγαλαν τα παπούτσια της Βασιλικής Δημητρίου. Το κορίτσι που απέρριψε η κριτική επιτροπή του Greece Next Top Model ενθουσίασε το δίδυμο DSquared2.

Στο τσακίρ κέφι, έβγαλαν τα παπούτσια της Βασιλικής και τα φόρεσαν οι Dean και Dan. Μαλιστα στην προσπάθειά τους να χορέψουν πάνω στα παπούτσια της Βασιλικής, χάρισαν άφθονο γέλιο στην συντροφιά τους.

Όπως φαίνεται η Βασιλική Δημητρίου μπορεί να έφαγε 'πόρτα' από το Greece Next Top Model αλλά ξέρει να κάνει γνωριμίες....

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top