ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η επίσημη παρουσίαση των Τέτι και Τραμεζάνι από τον ΑΠΟΕΛ – ΒΙΝΤΕΟ

Η επίσημη παρουσίαση των Τέτι και Τραμεζάνι από τον ΑΠΟΕΛ – ΒΙΝΤΕΟ

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ παρουσίασε σήμερα (11/10) το μεσημέρι, το νέο προπονητή της ομάδας, τον Ιταλό Πάολο Τραμεζάνι, αλλά και το νέο Διευθυντή Ποδοσφαίρου, Ντομένικο Τέτι.

Αναλυτικά:

Πρώτος πήρε το λόγο, ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος ανέφερε τα εξής:

«Φίλοι δημοσιογράφοι αν μπορώ να σας αποκαλώ φίλους, γιατί μερικοί έχετε ξεφύγει, αλλά θα τα πούμε άλλη φορά αυτά.

Έχουμε πάρει αποφάσεις και όποτε υπάρχει υλοποίηση, θα τις παρουσιάζουμε. Επιχειρήσαμε και άλλες φορές να προσλάβουμε τεχνικό διευθυντή, όμως όλες οι περιπτώσεις δεν αφορούσαν άτομο με εμπειρία.

Με την πρόσληψη του Τέτι, πιστεύουμε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις ανάγκες, είτε στο μεταγραφικό προγραμματισμό, είτε στη στελέχωση του τεχνικού επιτελείου.

Γνωρίζουν πολύ καλά και οι δύο τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ, τους περιμένει ένα δύσκολο έργο και πρέπει να τους περιλάβουμε με εμπιστοσύνη και υπομονή.

Σήμερα θα παρουσιάσουμε τον προπονητή και επιφυλάσσομαι για νέα διάσκεψη εφ΄ όλης της ύλης».

Η τοποθέτηση του Ποδοσφαιρικού Διευθυντή, Ντομένικο Τέτι:

«Σας ευχαριστώ που ήρθατε και απολογούμαι που δεν γνωρίζω την ελληνική γλώσσα, αλλά θα προσπαθήσω να μάθω ελληνικά. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την ευκαιρία που μου έδωσε να δουλέψω για ένα μεγάλο σύλλογο που είναι γνωστός στην Ευρώπη.

Όταν δουλεύεις σε μία ξένη χώρα, πρέπει να σέβεσαι την κουλτούρα της και για να φτάσουμε στα αποτελέσματα που θέλουμε, θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά.

Όλα θα αποδειχθούν στο γήπεδο, γι΄ αυτό, λίγα λόγια και πολλές πράξεις.Όταν ήρθα την πρώτη φορά και μου ζητήθηκε να αναλάβω το ποδοσφαιρικό τμήμα, αποδέχθηκα με χαρά την πρόκληση και είπα στη διοίκηση ότι θέλω να αφήσω το αποτύπωμα μου στη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η πρώτη απόφαση που πήρα, ήταν για την πρόσληψη του προπονητή, Πάολο Τραμεζάνι. Είναι η κατάλληλη επιλογή για εμάς, αφού έχει παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο σε Αγγλία και Ιταλία και ξέρει να ανταποκρίνεται κάτω από πίεση, ενώ έχει δουλέψει για πολλά χρόνια ως προπονητής σε Αλβανία και Ελβετία.

Θα δουλέψουμε μαζί σκληρά και με πάθος, για να δείξουμε τα αποτελέσματα της δουλειάς μας στο γήπεδο».

Η δήλωση από τον προπονητή, Πάολο Τραμεζάνι:

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον Ντομένικο για την ευκαιρία που μου δίνουν. Ξέρω πολύ καλά σε ποια ομάδα έχω έρθει και είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα, να βρίσκομαι σε αυτό το μεγάλο σύλλογο.

Θα προσπαθήσω να δώσω το 100%, όπως έχω κάνει όπου έχω δουλέψει μέχρι σήμερα.

Γνωρίζω ότι το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα, αλλά αυτό που θέλω πρώτα απ΄ όλα, είναι να δω την ομάδα μας να αγωνίζεται με καρδιά και πνεύμα νικητή.

Θέλω να αγωνιζόμαστε σαν ομάδα, για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβεις την ομάδα, είναι να καταλάβεις την ιστορία της.

Είναι απίστευτος ο σύλλογος, με πολύ καλές δομές και πολύ καλό προπονητικό κέντρο. Όσον αφορά την φιλοσοφία μου, θέλω να φτιάξω μία ομάδα που να έχει ισορροπία, να παίζει επιθετικά και να προσπαθεί να πάρει τη μπάλα γρήγορα από τους αντιπάλους και να μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο σε μικρούς χώρους.

Χρησιμοποιώ διαφορετικές τακτικές με τρεις ή τέσσερις αμυντικούς. Αυτή τη στιγμή, θα είναι καλύτερα να συνεχίσουμε όπως παίξαμε στα τελευταία παιχνίδια και σταδιακά να δούμε πως προχωρούμε».

Για την πίεση που έχει ο ΑΠΟΕΛ για άμεσα αποτελέσματα, έκανε το εξής σχόλιο:

«Είναι μέρος της δουλειάς η πίεση και είναι καλή, γιατί σου δίνει το κίνητρο για να κυνηγήσεις το μάξιμουμ και να παλεύεις συνεχώς για τη νίκη.

Είμαστε δέκα μέρες πριν τον πρώτο αγώνα και περιμένω όλους τους παίκτες να επιστρέψουν από τις Εθνικές ομάδες. Είναι σημαντικό οι παίκτες να καταλάβουν τι θέλω να τους μεταφέρω».

Ρωτήθηκε επίσης για τη φωτογραφία που τον παρουσιάζει να σχηματίζει τον Αλβανικό αετό, όταν ήταν στην Εθνική Αλβανίας:

«Τι θέλετε να σας απαντήσω; Σήμερα θα μιλήσω για το νέο μου σύλλογο. Είναι μία ωραία ημέρα για μένα και δεν θέλω να το σχολιάσω αυτό».

Για το πως μπορεί να βελτιώσει την άμυνα, ανέφερε:

«Όταν μιλάμε για την άμυνα, πρέπει να εμπλέξουμε όλη την ομάδα στη διαδικασία, αφού η ομάδα δεν αμύνεται μόνο με τους αμυντικούς, αλλά όλους τους παίκτες στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τα λάθη μας, ιδιαίτερα στην περιοχή μας και πρέπει να αμυνόμαστε και με τους δέκα παίκτες στο γήπεδο».

Για το σύστημα που προτιμά:

«Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να βρούμε τις καλύτερες λύσεις. Το πιο σημαντικό είναι η νοοτροπία. Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να αλλάξω πάρα πολλά, το πιο σημαντικό απ΄ όλα είναι το μεντάλιτι».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου στο πιο κάτω βίντεο από την κάμερα του ThemaSports:

 Τo live του ΑΠΟΕΛ:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top