ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήρε «σβάρνα» τους οδηγούς – Τους έκλεβε καθώς άλλαζαν λάστιχο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήρε «σβάρνα» τους οδηγούς – Τους έκλεβε καθώς άλλαζαν λάστιχο

Ενώπιον δικαστηρίου 37χρονος για κλοπή και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς.

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού οδηγείται το Σάββατο 13/10 37χρονος Γεωργιανός, ο οποίος φέρεται ως το πρόσωπο που τρυπούσε ελαστικά οχημάτων και ακολούθως έκλεβε από αυτά περιουσία, όταν οι ιδιοκτήτες ήταν απασχολημένοι με την αλλαγή του ελαστικού.

Περίπου δέκα τέτοιες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί το τελευταίο διάστημα στην Αστυνομία, ενώ σε καταγγελίες προχώρησαν δυο πελάτες του εμπορικού κέντρου της Λεμεσού, με τη μια να αφορά και κλοπή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ενώ ο ιδιοκτήτης του οχήματος προσπαθούσε να αλλάξει το ελαστικό του αυτοκινήτου, κλάπηκε από το όχημά του ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό, το κινητό του τηλέφωνο και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Από τη διερεύνηση των πιο πάνω παραπόνων, εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι άγνωστο πρόσωπο, συγκεκριμένης περιγραφής, θεάθηκε να περιφέρεται ύποπτα κοντά στα εν λόγω αυτοκίνητα. 

Την Παρσκευή 12/10, λίγο μετά το μεσημέρι, μέλη του προσωπικού ασφαλείας του εμπορικού κέντρου εντόπισαν το άγνωστο πρόσωπο να περιφέρεται στους χώρους του εμπορικού κέντρου και ειδοποίησαν την Αστυνομία, μέλη της οποίας το συνέλαβαν.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 37χρονο Γεωργιανό, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε ένα αιχμηρό αντικείμενο καθώς και το πορτοφόλι του παραπονούμενου, χωρίς ωστόσο το χρηματικό ποσό που περιείχε.

Ο ύποπτος έδωσε διάφορους ισχυρισμούς, αρνούμενος εμπλοκή στην υπόθεση, ενώ σήμερα οδηγείται ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top