ΚΟΣΜΟΣ

Γέμισε μελανιές η 23χρονη – Προστάτευε το μωρό της από το χαλάζι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γέμισε μελανιές η 23χρονη – Προστάτευε το μωρό της από το χαλάζι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γεμάτη μώλωπες μετέβη στο νοσοκομείο νεαρή μητέρα όταν χρησιμοποίησε το σώμα της για να προστατεύσει το μωρό της από το χαλάζι.

 Όπως αναφέρει ο ξένος Τύπος, η 23χρονη Fiona Simpson οδηγούσε το όχημα της στην πόλη Kingaroy της Αυστραλίας, με συνεπιβάτες την 78χρονη γιαγιά της και την 4 μηνών κορούλα της, όταν ξεκίνησε να πέφτει χαλάζι.

Από τη σφοδρότητα και το μέγεθος του χαλαζιού, το οποίο περιγράφεται σαν «μπαλάκι του τένις» το πίσω γυαλί του οχήματος έσπασε με αποτέλεσμα το 4 μηνών βρέφος να μείνει εκτεθειμένο στο ακραίο φαινόμενο.

Τότε η νεαρή μητέρα, σταμάτησε άμεσα το όχημα της και πήγε στο πίσω κάθισμα, όπου πήρε στην αγκαλιά της το μωρό που ούρλιαζε για να το προφυλάξει από το χαλάζι.

Παράλληλα το χαλάζι έσπασε ακόμη ένα παράθυρο του οχήματος με την 23χρονη να προσπαθεί να προστατεύσει και την 78χρονη γιαγιά της.

Όταν πέρασε η καταιγίδα, οδήγησε στην πλησιέστερη οικία και κάλεσε βοήθεια. Εκεί οι ιδιοκτήτες της οικίας κάλεσαν ασθενοφόρο όπου την μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο για περίθαλψη.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top