ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΜΑΔίτη: Καταζητείται και 33χρονος για την κομπίνα – 140 χιλ. ευρώ οι συσκευές που απέσπασαν

ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΜΑΔίτη: Καταζητείται και 33χρονος για την κομπίνα – 140 χιλ. ευρώ οι συσκευές που απέσπασαν

Μετά την σύλληψη αστυνομικού της ΜΜΑΔ και υπαλλήλου μεγάλης εταιρείας τηλεφωνίας και διαδικτύου, που έφερε στο φως το ThemaOnline, καταζητείται και τρίτο πρόσωπο για την κομπίνα.

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε την Τετάρτη (17/10) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από υπάλληλο, εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, κλεπταποδοχής, παράνομης κατοχής περιουσίας και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Για την ίδια υπόθεση καταζητείται και τρίτο πρόσωπο ηλικίας 33 ετών, που είναι συνάδελφος του υπαλλήλου της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.

Θυμίζουμε ότι την υπόθεση έφερε στο φως το ThemaOnline την Τετάρτη (17/10).

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, μεταξύ Ιανουαρίου και Αυγούστου 2018, 45χρονος και 33χρονος, φέρονται να κατήρτιζαν πλαστά συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας, με την εταιρία τηλεφωνίας όπου εργάζονταν, εξασφαλίζοντας έτσι δωροκουπόνια της εταιρίας.

Τα εν λόγω δωροκουπόνια, φέρονται να τα εξαργύρωναν με προϊόντα από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, αποσπώντας έτσι συσκευές συνολικής αξίας €140,000 περίπου.

Από την εξέταση της υπόθεσης, φαίνεται ότι τα πιο πάνω προϊόντα, πωλούνταν στη συνέχεια στον 44χρονο αστυνομικό της ΜΜΑΔ, σε χαμηλότερη τιμή από την αξία τους. Ακολούθως ο 44χρονος φέρεται να τα διέθετε προς πώληση μέσω διαδικτύου.

Εναντίον των τριών προσώπων, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων ο 44χρονος και ο 45χρονος συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ ο 33χρονος καταζητείται.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.   

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top