ΚΟΙΝΩΝΙΑ

COBALT: Αποζημιώνει το κράτος τους επιβάτες που 'εγκλωβίστηκαν' – «Ήταν εις γνώση μας ότι είχε οικονομικά προβλήματα»

COBALT: Αποζημιώνει το κράτος τους επιβάτες που 'εγκλωβίστηκαν' – «Ήταν εις γνώση μας ότι είχε οικονομικά προβλήματα»

Το κράτος αναμένεται να αποζημιώσει όσους επιβάτες εγκλωβίστηκαν λόγω του κλεισίματος της Cobalt.

Την πιο πάνω εξέλιξη αναφέρει ανακοίνωση του Υπ. Μεταφορών και επανέλαβε σε δηλώσεις της η κα. Βασιλική Αναστασιάδου, οι επιβάτες των πτήσεων της 17ης βραδινής και 18ης Οκτωβρίου 2018, που δε θα πραγματοποιηθούν παρακαλούνται όπως εξασφαλίσουν οι ίδιοι εισιτήρια μονής διαδρομής σε οικονομική θέση για τον επαναπατρισμό τους και να κρατήσουν τα αποδεικτικά στοιχεία για σκοπούς αποζημίωσής τους. Οι υπόλοιποι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Cobaltair Ltd τις επόμενες 7 μέρες, θα πληροφορηθούν με νεότερες ανακοινώσεις για τον τρόπο επαναπατρισμού τους.

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας των επιβατών και εκφράζει τη λύπη του τόσο για την αναστολή των εργασιών της εταιρείας όσο και για τα προβλήματα που θα προκληθούν στο επιβατικό κοινό. 

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ το πρωί της Πέμπτης (18/10), η κα. Αναστασιάδου, κλήθηκε να σχολιάσει επίσης, το αν η εταιρεία ζήτησε οικονομική βοήθεια από την Κυβέρνηση, με την ίδια να αναφέρει ότι από το δικό της υπουργείο τουλάχιστον, δεν ζητήθηκε κάτι τέτοιο, ενώ σημείωσε ότι ήταν γνωστά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η Cobalt.

Από την άλλη, είπε ότι οι της εταιρείας, είχαν αναφέρει ότι θα διευθετούσαν τα προβλήματα, ωστόσο είχαμε αυτή την εξέλιξη. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top