ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓ. ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ: Έζησαν τον απόλυτο τρόμο – «Μάμα, εν να πεθάνουμε» - VIDEO

ΑΓ. ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ: Έζησαν τον απόλυτο τρόμο – «Μάμα, εν να πεθάνουμε» - VIDEO

Συγκλονιστική μαρτυρία δύο γονέων που έζησαν μαζί με τα παιδιά τους, τον απόλυτο τρόμο, όταν ο ανεμοστρόβιλος «κτύπησε» το σπίτι τους στους Αγίους Τριμιθιάς την Κυριακή (21/10).

Μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» του ΣΙΓΜΑ, αρχικά η κα. Σοφία, μητέρα της οικογένειας, είπε ότι είχαν δει τον ανεμοστρόβιλο ότι πλησίαζε και κατάλαβαν μαζί με τον σύζυγό της ότι ήταν άσχημα τα πράγματα, γι’ αυτό έτρεξαν στον πάνω όροφο του σπιτιού που ήταν τα παιδιά τους, τα έπιασαν αγκαλιά και έκλεισαν όλες τις πόρτες.

Περιγράφοντας με τρεμάμενη φωνή, συμπλήρωσε ότι, έκατσαν κάτω στο πάτωμα όλοι τους και οι δύο γονείς στην συνέχεια, έπεσαν πάνω από τα παιδιά και προσεύχονταν.

Μάλιστα, όπως είπε, ο μεγάλος της γιος, την ρωτούσε συνέχεια, «μάμα εν να πεθάνουμε;».

Το φαινόμενο, σύμφωνα με την μαρτυρία της κας. Σοφίας, διήρκησε περίπου 15-20 λεπτά, αλλά ήταν πολύ έντονο.

Από την άλλη, ο σύζυγος της κα. Σοφίας, ο κ. Ανδρέας, είπε: «Ο τρόμος που βιώσαμε με τα μωρά μας δεν περιγράφεται».

Ο κ. Ανδρέας, σύμφωνα με όσα είπε, αρχικά κινηματογραφούσε την πορεία του ανεμοστρόβιλου και ξαφνικά όταν τον είδε να κινείται προς το σπίτι τους, έτρεξε να μπει στο σπίτι και να ανέβει στο δωμάτιο όπου βρίσκονταν τα παιδιά του.

Περιέγραψε και ο ίδιος το πώς βίωσε την στιγμή που ο ανεμοστρόβιλος «κτύπησε» το σπίτι τους και την αντίδραση των παιδιών του.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όσα δήλωσαν η κα. Σοφία και ο κ. Ανδρέας: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top