ΚΟΣΜΟΣ

Πράκτορας- ‘δόλωμα’ εντόπισε 26 φερόμενους παιδεραστές- Της ζητούσαν να ξεντυθεί

Πράκτορας- ‘δόλωμα’ εντόπισε 26 φερόμενους παιδεραστές- Της ζητούσαν να ξεντυθεί

Στην σύλληψη 26 ατόμων, ύποπτων για παιδεραστία προχώρησαν το βράδυ της Κυριακής (22/10), οι Αρχές του Ισραήλ, μετά από καλοσχεδιασμένη επιχείρηση, μετά την επιστράτευση πράκτορα ‘δόλωμα’.

Δημοσίευμα της ‘Times of Israel’, αναφέρει ότι η Αστυνομία του Ισραήλ συνέλαβε 26 υπόπτους για παιδεραστίας, ενώ για μήνες πράκτορας με πολύ νεανικά χαρακτηριστικά, υποδυόταν το 13χρονο κορίτσι σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πράκτορας ‘δόλωμα’ κρατούσε επαφή με τους υπόπτους για έξι μήνες, μέσω διαφόρων λογαριασμών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσπαθώντας να επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για άτομα που πιθανόν να σχετίζονται με σεξουαλικά εγκλήματα και να συλλέξει όσο το δυνατό περισσότερα στοιχεία, ενώ είχε και βιντεοκλήσεις μαζί τους.

Ο επικεφαλής της επιχείρησης, Eitan Amar, τόνισε ότι η πράκτορας είχε οδηγίες να μην δελεάσει τους υπόπτους, παρά μόνο να είναι ενεργό το προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ύποπτοι ζήτησαν από την πράκτορα να βγάλει τα ρούχα της μπροστά στην κάμερα, αλλά και να βρεθούν μαζί της προσωπικά.
Το δημοσίευμα αναφέρει επικαλούμενο την Αστυνομία, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των υπόπτων διέπραξε αδικήματα επανειλημμένα.

Έτσι λοιπόν, οι Αρχές του Ισραήλ προχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας στην σύλληψη 26 υπόπτων ηλικίας από 21 μέχρι 44 ετών, μεταξύ των οποίον, καθηγητής γυμνασίου και καθηγητής κολύμβησης για έφηβους.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Με πληροφορίες από Times of Israel

*Φωτογραφία αρχείου 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top