ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ράουφμαν μίλησε στους Γερμανούς! Κολακευτικά λόγια για Απόλλωνα – Τι είπε για Ομόνοια και ΚΑΡΤΑ

Ο Ράουφμαν μίλησε στους Γερμανούς! Κολακευτικά λόγια για Απόλλωνα – Τι είπε για Ομόνοια και ΚΑΡΤΑ

Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη οι Γερμανοί και η επίσημη ιστοσελίδα της Άιντραχτ πήρε συνέντευξη από τον παλαίμαχο παίκτη της Ομόνοιας (και πρώην της Άιντραχτ), Ράινερ Ράουφμαν.

Στη συνέντευξη που φιλοξενείται στην επίσημη σελίδα της γερμανικής ομάδας ο Ράινερ Ράουφμαν μιλά με κολακευτικά λόγια για τον φετινό Απόλλωνα, την κάρτα οπαδού, τον κόσμο της Ομόνοιας αλλά και το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη σεζόν 1995-96 ο Ράουφμαν φόρεσε τη φανέλα της Άιντραχτ.

Δείτε όλα όσα είπε:

Για το γεγονός ότι υπήρχε λίγος κόσμος στο γήπεδο στο πρόσφατο ματς του Απόλλωνα με την Ομόνοια: «Πριν το ξεκίνημα της σεζόν, υιοθετήθηκε η κάρτα φιλάθλου για να αντιμετωπιστεί η βία όπως λένε οι Αρχές. Πολλοί φίλαθλοι δεν συμμετέχουν σε αυτό. Ο αριθμός των θεατών έχει μειωθεί πάρα πολύ από τότε».

Τι σημαίνει για το παιχνίδι της Άιντραχτ με τον Απόλλωνα στη Λευκωσία: «Περιμένω το πολύ 5000 φίλους του Απόλλωνα. Η Άιντραχτ δεν πρέπει να ανησυχεί για το σκηνικό».

Για τον Απόλλωνα: «Είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον αρχηγό, Φώτη Παπουλή. Είναι καλλιτέχνης της ντρίμπλας και πολύ επικίνδυνος παρά τα 33 του χρόνια. Έχουν μια δυνατή επίθεση αλλά πρόσφατα είχαν κάποιους τραυματισμούς. Τα δίνουν όλα ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ακόμα και με την… Μπαρτσελόνα. Αυτό το είδαμε και στα πρώτα παιχνίδια του ομίλου και το ίδιο θα κάνουν και με την Άιντραχτ».

Για το Απόλλων-Μαρσέιγ: «Ο Απόλλων έπαιξε με πείσμα τα τελευταία 20 λεπτά και θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει. Η Άιντραχτ πρέπει να είναι πολύ προσεκτική».

Για τις κυπριακές ομάδες εκπροσωπούνται στην Ευρώπη και τις πολλές συμμετοχές σε ομίλους τα τελευταία χρόνια: «Υπάρχει καλή οργάνωση και με τους προϋπολογισμούς που έχουμε εδώ μπορούν οι ομάδες να αγωνιστούν στη φάση των ομίλων του Europa League. Έχουμε καταφέρει να προσελκύσουμε πολλούς ξένους παίκτες. Αυτό αύξησε το επίπεδο μας. Στην εποχή μου μόνο τρεις ποδοσφαιριστές ξένοι μπορούσαν να αγωνιστούν ενώ τώρα παίζουν 15».

Για τα 42 γκολ σε μια χρονιά: «Νομίζω ότι σήμερα δεν είναι πλέον εφικτό να σκοράρει κάποιος τόσα τέρματα επειδή πλέον οι αμυντικοί και οι άμυνες έχουν γίνει καλύτερες. Εκείνη την εποχή δεν ήταν στο επίπεδο που είναι σήμερα. Πλέον είναι πολύ δύσκολο για έναν επιθετικό».

Για την Κύπρο και τι τον βοήθησε να πετύχει όλα αυτά τα γκολ: «Γνώρισα εδώ τη σύζυγο μου μετά από τρεις μήνες και έκανα την οικογένεια μου. Αυτό που μου έδωσε την ώθηση να γίνω πιο επαγγελματίας και να κοιτάω μόνο το ποδόσφαιρο.»

Για την Ομόνοια: «Το όνομα μου χάλασε στη Γερμανία. Θα μπορούσα να βάλω τέλος στη καριέρα μου από τα 29 μου αλλά ήρθε η Ομόνοια. Αρχικά σκέφτηκα να παίξω εκεί για ένα χρόνο να φτιάξω το όνομα μου και να γυρίσω. Ο ένας χρόνος έχει μετατραπεί σε 21».

Τι του αρέσει στην Κύπρο: «Η Ομόνοια είναι στη καρδιά μου. Ήμουν παίκτης εδώ ενώ βρισκόμουν και άλλα πόστα. Η Ομόνοια έχει τους περισσότερους οπαδούς στη Κύπρο ενώ δεν έχει κερδίσει τόσους τίτλους τα τελευταία δέκα χρόνια. Το 40% των κατοίκων είναι Ομόνοια.»

Γενικά για τους Κύπριους: «Οι Κύπριοι είναι τρομερά φιλόξενοι. Όπου και αν πάτε σας προσκαλούν σε καφέ, νερό ή μπύρα. Η ζωή εδώ είναι απλά διασκεδαστική».

Αν οι Κύπριοι αγαπούν το ποδόσφαιρο: «Το ποδόσφαιρο είναι το νούμερο ένα εδώ, όλοι είναι τρελοί για το ποδόσφαιρο. Μετά από αυτό έρχεται η οικογένεια και στη συνέχεια το φαγητό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top