ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Η οδηγός πήγαινε ζικ –ζακ, η συνοδηγός βγήκε από την ηλιοροφή και προσέφυγε και στο Ανώτατο…

ΚΥΠΡΟΣ: Η οδηγός πήγαινε ζικ –ζακ, η συνοδηγός βγήκε από την ηλιοροφή και προσέφυγε και στο Ανώτατο…

Είναι να απορείς με τον τρόπο σκέψης κάποιων συμπολιτών μας…

Στην προκειμένη, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελευθέρου», κοπέλα οδηγούσε επικίνδυνα το όχημά της, αφού για μεγάλη απόσταση το αυτοκίνητό της πήγαινε ζικ – ζακ, ενώ η συνοδηγός της θεάθηκε να βγαίνει από την ηλιοροφή.

Το αδίκημα είχε γίνει το καλοκαίρι του 2014 στην λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο στο Παραλίμνι και όλα τα πιο πάνω είχαν γίνει αντιληπτά από περίπολο της Μ.Μ.Α.Δ. Όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημά της και ζήτησαν τα στοιχεία της οδηγού, εκείνη αρνήθηκε να τα δώσει και απεχώρησε από το σημείο.

Το πρωτόδικο Δικαστήριο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιάννη Νεάρχου, επέβαλε πρόστιμο ύψους 500 ευρώ στην οδηγό, αλλά αυτή εφεσίβαλε την απόφαση, θεωρώντας προφανώς ότι είχε κάθε δικαίωμα να οδηγεί με αυτό τον τρόπο και να γράφει την Αστυνομία στα παλαιότερα των υποδημάτων της.

Το Ανώτατο όμως την... άδειασε αφού όχι μόνο επικύρωσε την πρωτόδικη απόφαση, αλλά υπέδειξε ότι «υπό τις περιστάσεις, η ποινή η οποία είχε επιβληθεί στην εφεσείουσα ήταν επιεικής διότι αναμένεται από κάθε πολίτη της Δημοκρατίας όχι μόνο να συμπεριφέρεται οδικώς ορθά και εύλογα, αλλά να πρέπει να ανταποκρίνεται και στις κλήσεις οποιουδήποτε αστυνομικού οργάνου για να δώσει τα στοιχεία και την ταυτότητά του».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top