ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλησε για ΑΠΟΕΛ και Τραμετσάνι! ΥΠΕΔΕΙΞΕ τον παίκτη που δεν θα μείνει Κύπρο – Τι είπε για ΑΕΛ, αλλά και για κόουτς άλλου αθλήματος

Μίλησε για ΑΠΟΕΛ και Τραμετσάνι! ΥΠΕΔΕΙΞΕ τον παίκτη που δεν θα μείνει Κύπρο – Τι είπε για ΑΕΛ, αλλά και για κόουτς άλλου αθλήματος

Καλεσμένος στην εβδομαδιαία τηλεοπτική αθλητική εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού της Cytavision ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ.

Ο Βόσνιος κόουτς είπε αρκετά ενδιαφέροντα, τόσο για τον ίδιον, την ομάδα του, αλλά μίλησε και για άλλες ομάδες, ποδοσφαιριστές και όχι μόνο…

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Βόσνιου κόουτς:

Για ΑΕΛ: «Για να πω την αλήθεια δεν περίμενα σίγουρα να είμαστε πρώτοι. Αλλά περίμενα να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο με βάση την προετοιμασία που κάναμε καλή προετοιμασία και το πολύ καλό γκρουπ που έχουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ποιότητα και των χαρακτήρα των παικτών που έχουμε. Σίγουρα περίμενα να είμαστε μέσα στις τέσσερις- πέντε πρώτες ομάδες. Δεν ξέρω πού μπορεί να φτάσει η φετινή ΑΕΛ. Ο στόχος που βάλαμε το καλοκαίρι είναι ρεαλιστικός, τώρα αν μπορούμε για κάτι παραπάνω. Είναι αρχή ακόμη. Εγώ πάντα δεν βλέπω προϋπολογισμούς αλλά παίζει ρόλο. Η ΑΕΛ έχει πάντα δύναμη τον κόσμο. Τώρα δεν έχουμε κόσμο. Νομίζω για να κάνουμε κάτι παραπάνω θέλουμε και τον κόσμο δίπλα μας. Μπορεί τον Ιανουάριο να φέρουμε τέσσερις καλούς παίκτες, αλλά εγώ θέλω να μείνουμε στον στόχο μας. Είναι Νοέμβριος ακόμη, μέχρι τον Μάρτη, Απρίλη έχουμε πολλά παιχνίδια. Σίγουρα είναι δύσκολος ο πάγκος της ΑΕΛ και γενικότερα στις ομάδες στην Κύπρο.  Είναι μεγάλη αδυναμία για τις ομάδες της Λεμεσού να έχουν έδρα το Τσίρειο. Αν είχαμε ένα πιο ποδοσφαιρικό γήπεδο θα ήταν διαφορετικό».

Για φιλοσοφία του: «Κοιτάζω προπονητές του εξωτερικού, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Για παράδειγμα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς… Εγώ θέλω να είμαι φίλος με τους παίκτες μου. Έχω καλή σχέση με τους παίκτες μου αλλά όταν ξεκινά η προπόνηση είναι διαφορετικό, βάζω την γραμμή. Καταλαβαίνουν οι παίκτες μου πού είναι η γραμμή και μέχρι σήμερα πάμε μια χαρά».

Για ακαδημίες ΑΕΛ: «Σίγουρα παρακολουθώ τις ακαδημίες της ΑΕΛ, είναι εκεί και οι γιοί μου. Στην Κύπρο δυστυχώς ξέρετε και εσείς ότι οι ομάδες δεν βλέπουν ιδιαίτερα τις ακαδημίες. Οι παράγοντες δεν θέλουν να περιμένουν. Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι γονείς και ο στρατός που είναι κάτι δύσκολο για τους παίκτες».

Για ΑΠΟΕΛ: «Το ΑΠΟΕΛ σίγουρα θα είναι εκεί μέχρι το τέλος, έχει καλούς παίκτες. Είναι δύσκολο για κάποιους παίκτες που έπαιζαν Ευρώπη και τώρα δεν παίζουν, ίσως να επηρεάζει την ψυχολογία. Αλλά έχει προβλήματα σίγουρα. Μια ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ να περιμένει μόνο από τον Αλ-Τάμαρι να κάνει κάτι, είναι δύσκολο. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής σίγουρα και δεν θα μείνει Κύπρο, ίσως μόνο για ένα χρόνο. Ξέρω τι είναι το ΑΠΟΕΛ, παίξαμε πολλές φορές αντίπαλοι και όταν πας ΓΣΠ ξέρεις ότι θα επιστρέψεις Λεμεσό με το 2-0 σίγουρα. Τώρα είναι διαφορετικό».

Για Τραμετσάνι: «Δε γίνεται να είσαι στη Μπαρσελόνα και να παίζεις μόνο αντεπιθέσεις. Τον είδα όταν παίξαμε είναι καλός προπονητής βλέπει καλά το παιχνίδι αλλά εγώ δε θα έβαζα τρία αμυντικά χαφ με την Αλκή. Αυτός ξέρει καλύτερα την ομάδα του όμως».

Για προσωπικούς στόχους και το μέλλον του: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην ΑΕΛ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία αλλά νομίζω έδωσα και εγώ κάτι πίσω. Πρώτα θέλω να κάνω καλή καριέρα στην Κύπρο και βλέπουμε. Με την ΑΕΛ θέλω να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά θέλω να μείνει αυτή η φιλοσοφία νικητή στην ομάδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top